Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fetiš

Princ William odabrao suprugu koja je ista njegova dadilja

'Prince William and Kate Middleton attend the wedding of their friends Harry Mead and Rosie Bradford in the village of Northleach, Gloucestershire. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Mark CuthbertPress Association/P'
1/4
19.11.2010.
u 20:25

Fotografije dadilja Tiggy i Mabel otkrivaju veliku fizičku sličnost s Kate Middleton i Camillom Parker Bowles

Da dečki u svojim djevojkama traže sličnosti sa svojim majkama, odavno je poznata stvar. No, da se zaljubljuju u djevojke koje ih fizički i emocionalno podsjećaju na dadilje, novi je fenomen došao s britanskoga kraljevskog dvora.

Tople, brižne i simpatične

Kako su zaruke princa Williama i Kate Middleton glavna vijest na svim svjetskim naslovnicama, novinari "Daily Maila", čeprkajući po prošlosti princa Williama i njegova oca Charlesa, otkrili su zanimljivost – obojica su se zaljubili u žene koje neodoljivo podsjećaju na njihove dadilje.

Pogled na fotografije Camille Parker Bowles, druge supruge princa Charlesa, i njegove dadilje Mabel Anderson navest će vas na pomisao da su to fotografije mame i kćeri jer imaju istu frizuru, čeljust, nos i osmijeh. Zanimljivo je da Charles u svojoj biografiji dadilju Mabel opisuje kao toplu, simpatičnu i brižnu ženu i iste te riječi rabi kada priča o svojoj Camilli.

Zamjenska mama

Kako mali prinčevi i princeze više vremena provode sa "zamjenskim mamama", nije čudno što vrline žena koje su ih uspavljivale, vodile u školu i na jahanje traže u svojim budućim suprugama. Lijepa Tiggy Legge-Bourke u život princa Williama ušla je kada mu je bilo 11 godina, u trenutku kada su se njegovi roditelji razvodili, i postala je ključan lik njegova odrastanja. Kada je u Williamovoj školi bio organiziran dan za roditelje, on je izrazio želju da i Tiggy bude prisutna, što jasno pokazuje koliko mu je značila.

Njeno mjesto desetak godina poslije zamijenila je Kate Middleton, djevojka čiji su osmijeh, crte lica i građa identični Tiggynim. Kao što je brineta Tiggy kuhala malom princu i brinula se o njemu kada je buncao pod vrućicom, tu je ulogu preuzela Kate kada je na fakultetu životni prostor počela dijeliti s princom. Zanimljivo je kako je Tiggy brigu o Williamu preuzela kada joj je bilo 28 godina, a isto toliko sada ima prinčeva zaručnica.

Ključne riječi

Komentara 17

YA
yahoo
20:42 19.11.2010.

...a bolje da sliči dadilji nego maćehi...

SC
scary
05:58 20.11.2010.

@Morales ni ja ne vidim nikakvu sličnost među njima. e moji novinari, afera i spinova kolko ti srce želi, a vi objavite ovakvu glupost. :))

DO
doktorica
09:07 20.11.2010.

Trla baba....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije