Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob na ulici

Protiv Mirjane Karanović podnesena kaznena prijava: Srpski mediji pišu kako je starici nanijela teške tjelesne ozljede

Foto: Instagram
1/9
28.10.2022.
u 19:00

Ozlijeđena je navodno dobila teške tjelesne ozljede u četvrtak u beogradskoj Katanićevoj ulici gdje je došlo do verbalne svađe, a potom i fizičkog kontakta s glumicom.

Srbijanska kazališna, televizijska i filmska glumica Mirjana Karanović (65) saslušana je danas zbog sumnje da je 27. listopada oko 15.30 sati u Katanićevoj ulici u Beogradu nanijela teške tjelesne ozljede S. S. (82), koja je navodno zadobila frakture bedrene kosti.

Zamjenik tužitelja zatražio je podnošenje kaznene prijave protiv glumice redovnim putem za kazneno djelo teške tjelesne ozljede, piše Blic

- Oštećenica je danas ispitana, dala je izjavu vezano za predmetni slučaj. S obzirom da je za drugim osumnjičenikom raspisana potraga te da će nakon pronalaska biti održano ročište, neću iznositi podatke o iskazu oštećene, jer bi iznošenje istih moglo utjecati na daljnji tijek postupka - stoji u priopćenju, doznaje se neslužbeno iz izvora.

Podsjetimo, S.S. (82), zadobila je teške tjelesne ozljede u četvrtak u Katanićevoj ulici gdje je došlo do verbalne svađe, a potom i fizičkog kontakta s glumicom. Ozlijeđena baka odmah je zbrinuta na Banjici, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede, prijelom kuka, te je zadržana na daljnjem liječenju.

Inače, S.S. je susjeda Mirjanine majke i kako pišu srpski mediji, otišla je do Mirjane i pitala o majčinoj njezi, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, pri čemu je starica pala. Slučaj je prijavljen policiji.

Tom prilikom je kontaktirana Mirjana Karanović, kojoj je u tom trenutku policija pokucala na vrata.

- Ona meni nije susjeda. Neću komentirati - kazala je kratko glumica za srpski Telegraf.

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:43 28.10.2022.

Zašto ovo nije u Premiumu, bre?

DU
Deleted user
22:23 28.10.2022.

Mnogo zanimljivo, bre.

CE
centirion
21:21 28.10.2022.

Udarne "vesti iz komšiluka"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije