Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ispadanja Dinama

Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja! Tko slavi kad zabije svom bivšem klubu?!

Zagreb: Poznati na utakmici između Dinama i Hajduka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
20.08.2023.
u 09:15

Glumac Rene Bitorajac nije krio razočarenje ishodom jučerašnje utakmice između Dinama i AEK-a, a nakon ispadanja oštro se obrušio na trenera Igora Bišćana i nogometaša AEK-a Domagoja Vidu koji je presudio Dinamu

Dinamo je sinoć gostovao kod AEK-a u Ateni, a iako je dobro krenuo u utakmicu i sve je izgledalo kako će uspjeti izboriti odlazak u doigravanje Lige prvaka to se naposljetku nije dogodilo. Nakon 2:1 poraza u Maksimiru u prvoj utakmici, plavi su u Ateni protiv AEK-a do 90. minute imali 2:0 što je rezultat koji ih je vodio u play-off rundu Lige prvaka. Međutim, u nevjerojatnom raspletu u sudačkoj nadoknadi regularnog dijela utakmice primili su dva gola i AEK je prošao dalje s 4:3 ukupno. Dinamu je presudio pogodak Domagoja Vide koji je svom bivšem klubu u 100. minuti susreta zabio pogodak i poslao Dinamo u play-off Europske lige.

Utakmicu je na svom Facebook profilu prokomentirao i glumac Rene Bitorajac koji je poznat kao veliki navijač Dinama. U podužoj objavi opleo je po treneru Igoru Bišćanu, ali i po Domagoju Vidi, nogometašu AEK-a koji je proslavio gol koji je zabio svom bivšem klubu. 

Objavu Renea Bitorajca prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

"Pišu portali o neviđenoj drami u Ateni. Ja bi pisao o neviđenoj debilani. Sudac diže sudačku nadoknadu od 5 minuta i umjesto da ju rascjepkaš s dva prekida sa zamjenama koje si već ionako trebao napravit jer je protivnik osvježio pola svoje ekipe ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne mijenjaš, a ima još 3 minute za igrat. Wtf?

Duboko sam uvjeren da bi i Čačić napravio zamjenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao izbornika, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama kaj iskreno navijamo za Dinamo, a dečki su već utakmicu dobili.

VEZANI ČLANCI: 

Ne kužim ni da igramo bez špice. Pa mora neko bit iza lažne devetke, koja momčad nema špicu!? I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad zabije svom bivšem klubu, to još nisam vidio?! Da sjedim tu di sjedim na slici, došlo bi do tektonskih promjena. Jbg, ne sjedim pa se i dalje mogu samo nervirat kao i svaki drugi navijač. To mi nemre niko zabranit. Pogotovo ovak vruće glave! A rado ću pročitat i vašu analizu", napisao je Bitorajac.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom. Zablistala je u raskošnoj vjenčanici

Komentara 50

Avatar pendreck
pendreck
09:50 20.08.2023.

...ne zaboravite sto je Bitorajac klevetnički govorio o hrvatskoj prije nekoliko godina

GL
globus1900
10:03 20.08.2023.

Vrati stan pravim vlasnicima mali jugoviću

IL
ilija26
09:41 20.08.2023.

Šta muči ovog malog jugovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije