Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrasla u pravu ljepoticu

Samozatajna kći Stephana Lupina ukrala poglede na otvorenju njegove izložbe na Cresu

Foto: Stephan Lupino/Zita Lepen
1/9
12.09.2023.
u 12:30

Predivna Zita Lepen pozirala je s ocem i ispred njegovih radova, a potom je i sama preuzela ulogu fotografkinje u kojoj se odlično snašla

Svestrani umjetnik i umjetnički fotograf Stephan Lupino u nedjelju je na otoku Cresu otvorio svoju izložbu Lupinizam. Izložba je postavljena u obiteljskom hotelu Mamin san, a među brojnim uzvanicima koji su stigli na otvorenje bila je i Lupinova kći Zita Lepen koju nemamo priliku često vidjeti u javnosti. Predivna Zita pozirala je s ocem i ispred njegovih radova, a potom je i sama preuzela ulogu fotografkinje u kojoj se odlično snašla. 

Foto: Stephan Lupino/Zita Lepen

- Posebno mi se sviđa jedinstvenost njegovih radova. On ima jedan potpuno drugačiji pogled na svijet, a što izravno utječe na njegova djela. Skulpture me najviše fasciniraju, pa mi je tako i ‘Fire woman’ jedna od najdražih jer ta skulptura najviše ističe žensku snagu - rekla je svojedobno Zita za hrvatske medije, koja je na oca ponosna, osobito zato što svojim radom širi pozitivne poruke. 

U jednom od rijetkih medijskih istupa istaknula je i da joj je san proputovati svijet i upoznati što više kultura i ljudi, a osim fotografije zanima ju i moda.

VEZANI ČLANCI:

- Modna scena me oduvijek zanimala, ali smatram da su standardi loši i da nitko previše ne razmišlja o utjecaju koji imaju i ostavljaju na mlade djevojke. A što se tiče estrade, to mi nikada nije bilo posebno privlačno - kazala je Zita za portal Scena.hr jednom prilikom.

Inače, Lupino je Zitu dobio u braku s bivšom suprugom Lidijom s kojom ima i sina Martina.

Foto: Stephan Lupino/Zita Lepen

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
13:44 12.09.2023.

Sad neka ih lijepo vrati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije