Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA NOVU ULOGU

Sanja Vejnović humorističnom objavom izazvala oduševljenje i dobila savjete fanova

Foto: Sanja Vejnović/Instagram
1/10
25.04.2024.
u 13:59

Hrvatska glumačka diva posljednje vrijeme provodi u Boki kotorskoj gdje snima novi film. Novom objavom na društvenim mrežama u kojoj se priprema za ulogu izazvala je lavinu oduševljenja.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović (62) posljednje vrijeme provodi u Crnoj Gori gdje snima drugi dio filma 'Zaliv'. To je otkrila svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram, a novom objavom izazvala je buru pozitivnih reakcija.

Glumačka diva javila se iz Boke kotorske fotografijom na kojoj dok sjedi za stolom u jednoj ruci drži scenarij filma u kojem su markerom označene njezine linije, a drugom se rukom drži za glavu. U opisu objave stoji: - Učim tekst, malo boli glava od crnogorskih akcenata - šaljivo je napisala Vejnović, aludirajući na poteškoće prilikom savladavanja crnogorskog naglaska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Sanjine muke u borbi s jezičnim izazovima prepoznali su pratitelji te odmah u komentarima priskočili u pomoć nudeći neke korisne savjete: - "Pa prvo naučiš sa svojim, onda samo prebaciš", "Probajte u zatvorenoj prostoriji bez suvišnih predmeta, neba, zelenila", "Ma lako je to za tebe,imaš dovoljno iskustva,samo mala pauza uz kavu,pa ide nastavak, ljepotice", "Đevôjka učî...to je bar lako....svi su skoro siläzni" - samo su neki od savjeta i komentara podrške poznatoj glumici.

Ona je pak jednom korisničkom računu otkrila tko joj pomaže u ovom izazovu: - Kako to mislite? Treba točno naučiti! Nema improvizacije. Na sreću sam imala dobrog dialect coacha Danila Čelebića pa mi je on ispeglao akcente! Sada je samo ponavljanje - poručila je glumica koju su mnogi prvi put zapazili u filmu 'Varljivo ljeto 68''.

GALERIJA: Sanja Vejnović o prilici koja joj je mogla promijeniti život: Sve je bilo dogovoreno i onda sam se predomislila

1/14

Ranije je spomenula da je ovim povodom stupila u kontakt i s kolegom Momčilom Otaševićem kako bi joj pomogao oko vrlo zahtjevne audicije za novi film. Pauze od snimanja Sanja provodi u Hrvatskoj, a nedavno su je fanovi imali priliku vidjeti u društvu kolegica na proslavi RTL-ovog 20. rođendana. Glumica se pritom prisjetila uloge u jednoj od prvih RTL-ovih serija 'Zabranjena ljubav', u kojoj je utjelovila Viktoriju Novak.

Podsjetimo, producentica je također bila gošća u emisiji "U svom filmu" voditeljice i urednice Tončice Čeljuske. Naša proslavljena glumica pričala je o tome kako je izgledao početak njezine karijere, ali se prisjetila i važnih privatnih i poslovnih trenutaka te odluka koje donijela. Pričala je i o jednoj poslovnoj prilici koja joj je mogla promijeniti život i karijeru, a riječ je o prilici za koju bi glumici sve dali.

VEZANI ČLANCI:

 

- Meni je došla prerano, i ja sam je propustila. To je bila prilika da studiram u Actor studiju; Columbia Pictures me htjela angažirati i uzeti pod svoje uz studijski ugovor. Školovati, poslije Banović Strahinje. Ali prvo je uvjet bio da odradim dio u Actor studiju školovanja. Čak sam bila primljena i bez prijemnog, pokazali su film i bio je dovoljan da kažu da mogu ići. I sve sam ja to već bila dogovorila, i onda sam se predomislila - otkrila je Sanja u razgovoru s Tončicom Čeljuskom.

Vejnović je glumica koju je publika gledala u brojnim uspješnim televizijskim serijama i filmovima svoju je karijeru počela prije 45 godina. Ovog kolovoza napunit će 63 godine, a prvu ulogu je ostvarila u filmu 'Prijeki sud' 1978. godine. Mnogi su je primijetili u filmu 'Varljivo ljeto 68' za koji je snimila nezaboravne intimne scene. Iste 1984. godine snimala je i film 'O pokojniku sve najljepše', a na tom setu upoznala je sada već bivšeg supruga Gorana Mećavu. S njim je dobila sina i kćer. 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije