Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romansa na Seini

Severinin praznik u Parizu

severina
Grgo Jelavić/24 sata
26.11.2009.
u 09:49

Splitska pjevačica je u društvu svog zaručnika Slavka Šajinovića u gradu ljubavi provela pet nezaboravnih dana, a najviše joj se svidjela pariška umjetnička četvrt Montmartre gdje je šetajući pjevušila pjesme Edith Piaf.

Napokon je i Severina Parizu rekla - volim te! Naime, splitska je pjevačica u gradu na Seini na poziv hrvatskih zastupnika francuske kozmetike Payot u društvu zaručnika Slavka Šajinovića provela pet nezaboravnih dana.

Bio je to neplanirani odmor poznatih zaručnika koji se pretvorio u najljepšu moguću uspomenu. Kako nisu imali nikakvih obveza, Seve i Slavko su svaki dan uživali u šetnjama gradom, kupovini, francuskim delicijama, a pri kraju dana opustili bi se u pravom wellness hedonizmu, masažama, sauni i bazenu u jednom velikom pariškom spa centru.

Osim užitku Severina je vrijeme posvetila i kulturnom uzdizanju pa je par posjetio najpoznatije pariške muzeje poput Louvrea i Muzeja D'Orsay gdje se pjevačica fotografirala uz portret svoje imenjakinje, francuske novinarke s kraja 19. stoljeća.

Od svih ljepota Pariza Splićanku je najviše dojmila romantična umjetnička četvrt Montmartre gdje je kupila mnoštvo starinskih suvenira za dom. Odlično raspoložena u pitoresknim uličicama nije odoljela zapjevati najpoznatiju šansonu Edit Piaf  - "La vie en rose". Čini se da Severinin život uistinu jest ružičast.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
12:21 26.11.2009.

Koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije