Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna brineta

Sjećate li se bivše Mamićeve supruge? Napokon viđena nakon dugo vremena!

Foto: Instagram
1/19
13.04.2024.
u 10:43

Monika Olujić ne koristi često društvene mreže, a i ne pojavljuje se na javnim događanjima pa je bila prava rijetkost vidjeti je na Instagram profilu voditeljice Ane Radišić kako zajedno snimaju kampanju...

U posljednje vrijeme rijetko imamo priliku vidjeti scenografkinju i producenticu Moniku Olujić, a ako se odmah na početku prisjetimo, definitivno je bila jedno od prepoznatljivijih lica Nove TV, a zatim se povukla iz javnosti. U međuvremenu je promijenila prezime u Mamić zato što se udala za sina Zdravka Mamića - Marija, a s kojim je dobila dvojicu sinova Jakova i Josipa.

Ipak, njihova bračna idila nije potrajala pa su se prije nekoliko godina i razveli. Moniku je inače domaća javnost upoznala s djevojačkim prezimenom Kravić, a svoju istinsku sreću je ipak pronašla s odvjetnikom Franom Olujićem za kojeg se udala u svibnju 2021. godine. Ubrzo nakon vjenčanja u javnost je dospjela vijest da je Monika trudna pa se u listopadu 2021. godine rodio njihov sinčić Ivan. 

Na društvenoj mreži Instagram voditeljica Ana Radišić objavila je u takozvanim "naglascima" Moniku Kravić kako su zajedno na setu za snimanje jedne kampanje. Cure su se odlično zabavile, a Monika je Ani čak i mahnula u videu. Iako bivša voditeljica svoj privatan život čuva kao zmija noge - samo za sebe i svoje bližnje, doznalo se kako se ova 40-godišnjakinja za pet godina starijeg Frana zaručila na zajedničkom putovanju u tropske krajeve.

 

FOTO: Pogledajte kako Monika Olujić uživa na snimanju kampanje

1/14

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/6

 

Podsjetimo, za razvod Marija Mamića i Monike Olujić doznalo se 2017. godine. Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri, koja je preminula, i kojoj je posvetila tri orhideje u buketu. 

Vjenčanje Monike i Frana odvilo se u jednom zagrebačkom hotelu u skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi, a otkriveno je i kako je par prvi ples otplesao uz pjesmu Matije Cveka. Inače, Monika iz braka s Marijom Mamićem ima dvojicu sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa. 

 

VIDEO: Ella Dvornik oplela po političarima! 'Možete li popraviti dječje igralište na Jarunu?'

Komentara 7

Avatar ljutapica
ljutapica
11:37 13.04.2024.

Ne sjećam se ni njega ni nje. I dabogda ih ne vidjeli nigdje.

ST
stomiovotreba
11:24 13.04.2024.

Sjećate li se bivše Mamićeve supruge? Ne, i ne zanima me.

Avatar Osprey
Osprey
13:03 13.04.2024.

Kojeg Mamića? Svi su se razvađali....napišite u naslovu kojeg LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije