Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u braku 48 godina

Sjećate li se Bobbyja iz serije 'Dallas'? Evo kako danas izgleda, nakon smrti supruge opet ljubi

Foto: Profimedia
1/4
01.09.2023.
u 12:17

Vrlo emotivno progovorio je i o potpuno neočekivanoj ljubavnoj priči koju proživljava u svojim zrelim godinama. Nakon smrti supruge, s kojom je u braku proveo 48 godina, zaljubio se u kolegicu Lindu Purl.

S televizijskom legendom, Patrickom Duffyem, široj publici dobro poznatim iz serija kao što su Dallas te Dragulji i strasti, u Monte Carlu razgovarala je novinarka IN magazina, Aleksandra Keresman.

U ekskluzivnom intervjuu za IN magazin, danas 74-godišnji glumac, prisjetio se svojih početaka u glumačkom svijetu, za koje je dobrim dijelom zaslužna njegova sestra, ali i otkrio kako je izgledalo emotivno okupljanje stare postave Dallasa.

''Sama činjenica da se radi o 45 godina je emotivna. Nije to bilo emotivno zbog toga što se nismo jako dugo vidjeli, nego zato što se okupljamo kao nekadašnja obitelj i na jednom mjesto su svi živući članovi, a to je emotivno jer svaki put kad se vidimo ima nas nešto manje.'' otkrio je Patrick Duffy.

VEZANI ČLANCI:

Vrlo emotivno progovorio je i o potpuno neočekivanoj ljubavnoj priči koju proživljava u svojim zrelim godinama. Nakon smrti supruge, s kojom je u braku proveo 48 godina, zaljubio se u kolegicu Lindu Purl. Njihova je romansa poput pravog filmskog scenarija. Počela je tokom pandemije putem Zoom-a da bi se rasplamsala toliko da natjera Patricka da vozi 23 sata do žene koja ga je osvojila.

Foto: Nova TV

''Svaku večer smo završili s riječima vidimo se sutra, odmori…i taman prije kraja razgovora rekao sam ok, sutra u 7 se vidimo, volim te i zatvorio laptop. I smrznuo sam se, rekao sam riječ na „l“. Uhvatila me panika, kasnije mi je rekla da je ona ostala u šoku i pokušavala shvatiti jesam li to doista rekao. Tako da je iduće večeri bilo vrlo nelagodno u početku….no zaključili smo, moramo se vidjeti. Vozio sam 23 sata do njene kuće i od tad smo zajedno, sad će nam biti treća godišnjica.'' otkrio je za kamere IN magazina.

Sve romantične detalje njihove veze kao i Patrickove planove za posjet Hrvatskoj ne propustite doznati danas u IN magazinu od 16.45 sati na Novoj TV!

VIDEO Lana Jurčević iz bolnice: 'Primila sam više od 70 doza antibiotika, krvarenje, komplikacije'

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:02 01.09.2023.

Još jedan koji se naredo dobrih komada.

BO
BoljiSvijet
14:00 01.09.2023.

Ja se sjećam neponovljivog Larrya Hagmana (J.R. Ewing)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije