Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jennifer Aniston

Slavna glumica odgovorila na prozivke da je zbog karijere žrtvovala majčinstvo: 'Ne znate ništa o tome'

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
11.12.2021.
u 23:00

-Shvaćala sam to vrlo osobno, sve glasine o trudnoći kao i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetali su me takvi komentari budući da te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, zašto ne mogu i kakvo mi je medicinsko stanje

Glumica Jennifer Aniston (52) osvrnula se na optužbe da je zbog karijere žrtvovala majčinstvo u intervjuu koji je dala za The Hollywood Reporter. Jennifer je prozvala sve koji ju optužuju i govore o njezinim životu, a ne znaju ništa o njezinoj osobnoj ili medicinskoj povijesti.

Jennifer koja je bila na vrhuncu karijere kada je snimala danas kultnu seriju 'Prijatelji' 1990-ih i 2000-ih zbog koje su se njezini obožavatelji i kritičari osjećali slobodni da iznose pretpostavke o njezinom privatnom životu.

-Shvaćala sam to vrlo osobno, sve glasine o trudnoći kao i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetali su me takvi komentari budući da te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, zašto ne mogu i kakvo mi je medicinsko stanje. Mogu li ja imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome- otkrila je glumica,. Osvrnula se i na dvostruke standarde koje ima društvo, a od kojih uvijek profitiraju muškarci.

-Muškarci se mogu ženiti koliko puta žele, imati žene koje su 20 ili 30 godina mlađe od njih, a ženama u društvu to nije dopušteno, njih se zbog takvih stvari osuđuje- dodala je Jennifer.

Nakon što se pojavila u seriji 'Prijatelji' njezin privatni život postao je zanimljiv javnosti. Iza sebe ima dva propala braka, onaj s Bradom Pittom koji je trajao pet godina i s Justinom Therouxom s kojim je bila tri godine u braku. Također, poznato je kako su Jennifer i Justin ostali u dobrim odnosima nakon što je 2018. godine došao kraj njihovoj bračnoj sreći, a nedavno je otkrila kako je otvorena prema ideji nove ljubavi u svom životu nakon razvoda.

-Mislim da je vrijeme. Spremna sam dijeliti sebe s drugom osobom, a to nisam željela dosta dugo. U ljubavnim vezama sam od svoje dvadesete godine i bilo je lijepo za promjenu imati vrijeme samo za sebe- rekla je Aniston.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: 'Naša priča je definitivno završila'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije