Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena imidža

Šokirao obožavatelje! Slavni glumac odrezao dugu kosu koja mu je bila zaštitni znak

Los Angeles premiere of John Wick: Chapter 4
Foto: Billy Bennight
1/5
31.03.2024.
u 14:31

Keanu Reeves iznenadio je fanove nakon što su na Instagramu osvanule njegove nove fotografije. Riješio se prepoznatljivog zaštitnog znaka i vratio mladolik izgled.

Holivudska zvijezda Keanu Reeves (59) uslikan je s novim imidžem koji ga je vratio u mladost. Obožavatelji su oduševljeni promjenom. Prvo ga je anonimni fotograf snimio na setu novog filma "Outcome", a potom je na Instagram profilu supruge Sheryl Lowe, supruge Roba Lowa, objavljena grupna slika na kojoj glumac ima kratku frizuru. To je iznenadilo mnoge jer je protagonist filmova kao što su 'Matrix' i 'Brzina' godinama nosio dužu kosu, koja mu je bila postala i zaštitni znak.

-"Keanu izgleda super s novom frizurom", "Keanu izgleda kao da ima 35 godina", "On je uvijek zgodan", "Sviđa mi se, predivno izgleda", "Keanu je zgodan s kratkom i dugom frizurom", "Bio bi prelijep i bez kose", "Kako prelijepa slika s toliko divnih ljudi" - nizali su se komentari ekstatičnih fanova na komentarima pored slike. Na fotografiji se nalazi u društvu još četiri osobe, a u opisu objave stoji "Stari prijatelji". Slika je prikupila više od 5000 lajkova. 

Reeves je u prošlosti često koketirao s različitim frizurama. Na početku karijere uglavnom je nosio kratku kosu, da bi ju potom pustio tijekom snimanje akcijske franšize 'John Wick' i takvom izgledu ostao vjeran dugo godina, zbog čega su mnogi obožavatelji bili su uvjereni da se zauvijek odlučio za taj imidž. 

Galerija: Glumica na pozornici oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati'

Los Angeles premiere of John Wick: Chapter 4
1/12

Inače, Keanuov novi film "Outcome" je crna komedija čiju režiju potpisuje glumac Jonah Hill. Uz Reevesa jednu od uloga tumači i Cameron Diaz, koja se tako vraća glumi nakon desetljeća izbivanja iz svijeta glume. Osim toga nastupio je i u naslovu "Good Fortune", američkoj komediji koju je napisao i režirao Aziz Ansari u svom redateljskom debiju, a čije je snimanje već završeno te fanovi očekuju objavu datuma izlaska.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, omiljeni glumac uskoro stiže i u Hrvatsku. Njegov bend Dogstar premijerno će nastupiti na INmusic festivalu. Sastav je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanu Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist, čime je era ovog alternativnog rock-benda započela. Njihov osebujan grunge izričaj donio je bendu pozitivne kritike i obožavatelje širom svijeta. Dogstar prvi put dolazi u Hrvatsku kao dio impresivnog programa povratničkog INmusic festivala u lipnju 2024. godine! 

Zvijezda je srce svjetske javnosti osvojila načinom života specifičnim za osobu koja dolazi iz Hollywooda. Dok se njegova vrijednost procijenjuje na gotovo 400 milijuna dolara, poznato je da glumcu slava baš i ne laska, u kazalištu uvijek sjedi na jeftinim sjedalima, u kino voli otići sam a većinu zarade od Matrixa donirao je za financiranje istraživanja leukemije. 

Video: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije