Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se

Šprajc sa suzama u očima pratiteljima poželio sretan Uskrs

Foto: Borna Filic/Pixsell
1/7
12.04.2020.
u 20:00

Podsjetimo, od kraja studenog prošle godine Šprajc je na bolovanju jer je doživio infarkt i tijekom njegovog bolovanja mijenjala ga je Mojmira Pastorčić.

Iako se zbog pandemije koronavirusa nije mogao vratiti na posao, RTL-ov voditelj Zoran Šprajc odlučio je raditi kod kuće. Šprajc se primio kuhanja pa je tako na svome Facebooku objavio fotografiju na kojoj riba luk. 

"Uplakani Uskrs! Sretno vam svima, budite dobri prema sebi i prema drugima", napisao je uz objavu. 

Uplakani Uskrs! 😄 Sretno vam svima, budite dobri prema sebi i prema drugima i #kupujmohrvatsko

Posted by Zoran Šprajc on Sunday, April 12, 2020

 

Podsjetimo, od kraja studenog prošle godine Šprajc je na bolovanju jer je doživio infarkt i tijekom njegovog bolovanja mijenjala ga je Mojmira Pastorčić.

Naime, RTL je svojedobno izvijestio kako  zbog situacije s koronavirusom  privremeno zaustavlja proizvodnju zabavnog i dramskog programa te uvodi rad od kuće za sve one zaposlenike i vanjske suradnike koji mogu primjenjivati takav način rada.

Pritom je naglasak na onim djelatnicima koji po bilo kojem kriteriju spadaju u rizičnu skupinu. Kako Zoran Šprajc zbog svog zdravstvenog stanja spada u tu kategoriju do daljnjeg ga nećemo vidjeti na malim ekranima i mijenjat će ga Ana Brdarić Boljat, doznajemo s RTL-a gdje naglašavaju kako im je sigurnost njihovih zaposlenika na prvom mjestu.

 

Ključne riječi

Komentara 41

LE
Leonn
21:50 12.04.2020.

On i Uskrs dva pojma ,mislim na katolicki. Sve hrvatsko i katolicko si ismijavao pa ipak places na sam Uskrs..ne treba se igrati sa svetinjama ljudi.

LE
LeonM
21:34 12.04.2020.

A što se taj kršćanofob javlja? Pljuje po kršćanskoj vjeri i kršćanima kad god mu se pruži prilika, radi na toj yugosotonističkoj televiziji koja ni jedan kršćanski film nije za ove blagdane odlučila pustit i sad nam čestita Uskrs u kojeg ni ne vjeruje. Ne treba mi čestitat, samo nek me prvo prestane vrijeđat.

BE
Beskucnik
23:33 12.04.2020.

Sretan i tebi Uskrs za 7 dana , kad se vracas na LGTL da nas vrijedas , svejedno ne prebacujem na taj program , ljubsv na selu ,brak bez ljubavi , vecera s masonima i zivot bez mozga , produkcija za ljude IQ 55

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije