Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula mnoge

Što se događa? Reality zvijezda objavila novi video, a svi komentiraju samo jedno: 'Gledajte kako se trese'

Foto: Profimedia
1/10
11.09.2022.
u 19:00

O Jennerinom zdravlju već se polemiziralo ranije jer je u najavi za novu sezonu showa 'Kardashians' koji Hrvati mogu gledati na streaming platformi Disney+ otkriveno da je završila u bolnici.

Influencerica, reality zvijezda i poduzetnica Kylie Jenner(25) na Instagramu i Tik Toku je objavila video koji je mnoge zabrinuo.

Naime, ona i njena majka predstavljale su novu kolekciju šminke za njen brend Kylie Cosmetics, koja je inspirirana upravo najpoznatijom 'momagericom', a u videu se vidi kao se Kris (66) nekontrolirano trese jedna ruka. 

@kyliejenner KRIS COLLECTION ROUND 2 COMING 9.14 🍸 @kyliecosmetics ♬ Sensual Seduction - Snoop Dogg

 

"Gledajte kako se Kris trese", "Zašto se toliko trese" "Ruka joj se trese, nadam se da je ok"  pisali su fanovi megapopularne reality obitelji.

O Jennerinom zdravlju već se polemiziralo ranije jer je u najavi za novu sezonu showa 'Kardashians', koji Hrvati mogu gledati na streaming platformi Disney+, otkriveno da je završila u bolnici. Prema najavi, zdravstveno stanje krila je i od svoje djece, no do početka nove sezone neće biti poznato o čemu je zapravo riječ. 

Nova sezona počinje za 11 dana, a u njoj će između ostalog biti i riječi o vezi Kim Kardashian (41) s komičarem Peteom Davisdonom (28). Fanovi očekuju da će Kim otkriti stvarni razlog prekida. 

Zgodna Amerikanka i Pete prvi put su se zajedno pojavili javnosti na noć vještica. Izgledali su zaista prisno. Naime, držali su se za ruke dok su se vozili u vlakiću Kuće strave za Halloween. U društvu su bili s Kiminom sestrom Kourtney Kardashian(42) i njenim zaručnikom Travisom Barkerom(46) bubnjarom benda Blink-182. Iako se kreću u istim krugovima, Kardashian i Davidson su se najvjerojatnije zbližili za vrijeme snimanja showa SNL kada je poduzetnica bila domaćin. Svoju vezu potvrdili su u ožujku kada je Kim objavila njihovu zajedničku sliku. Prekinuli su nakon devet mjeseci, a pravi razlog još nije poznat. 

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije