Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se njega?

Sudjelovao je u prvom BB-u: Tulumarenje je zamijenio obiteljskim životom, a ovako danas izgleda

ARHIVA - Zagreb: Rafael Dropulić Rafo pobjednik je reality showa Farma
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/12
23.04.2024.
u 08:00

Od prvog ''Big Brothera'' koji se u Hrvatskoj prikazivao još 2004. godine, život mu se promijenio pa je tako postao uspješan poduzetnik, a u lipnju 2016. godine uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, produkt dizajnericom Livijom Filipčić.

Alen Macinić postao je poznat zbog reality emisija, a pojavio se u njih pet, među kojima su i prva sezona ''Big Brothera'' i ''Farma''.
Bio je jedan od kandidata kojeg se gledatelji uvijek rado sjećaju, a dobio je i zanimljiv nadimak – Svizac. Od prvog ''Big Brothera'' koji se u Hrvatskoj prikazivao još 2004. godine život mu se promijenio pa je tako postao uspješan poduzetnik, a u lipnju 2016. godine uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom, produkt dizajnericom Livijom Filipčić.

Livija je imala samo 14 godina kada je Alena gledala na televiziji, a upoznali su se devet godina kasnije. 
Alen se danas bavi distribucijom riba, dok je njegova supruga Livija dizajnerica luksuznih interijera. Isto tako su zastupnici jednog hrvatskog proizvođača montažnih kuća na području Istre.

VEZANI ČLANCI:

Sa suprugom Livijom ima sinčića Vina, a na društvenim mrežama redovito dijele zajedničke trenutke.
– Formula je za sretan brak komunikacija i poštovanje. Kod razmirica je ključna riječ ''oprosti''. Volimo što smo ludi i otkačeni ljudi slobodnog duha i sve radimo zajedno! – rekao je Alen u intervjuu za Story

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Macinic (@alen_macinic)

 

Iako posljednjih nekoliko godina živi dalje od televizijskih kamera, Alen i supruga nedavno su se pojavili u još jednom projektu. Naime, on i supruga Lidija ušli su u ''Superpar'' koji se prikazivao na RTL televiziji.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije