Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada su u Čileu

Supruga nekada najbolje plaćenog dinamovca pohvalila se kakav je skupocjeni automobil dobila od muža

Foto: instagram
1/8
24.01.2022.
u 08:39

"Hvala, ljubavi, volim te", napisala je Marta Fernandes svom suprugu Junioru Fernandesu s kojim je u braku od 2016. godine, a on joj je sada poklonio vrlo vrijedan dar

Marta Fernandes, supruga nekada najplaćenijeg igrača Dinama Juniora Fernandesa, na Instagramu se pohvalila skupocjenim darom koji je dobila od svog supruga. U videu i fotografijama koje je podijelila na Instagramu prikazan je njezin novi automobil marke Rang Rover Evoque koji joj je suprug ukrasio balonima u obliku srca i predao joj ključeve novog limenog ljubimca.

"Hvala, ljubavi, volim te", napisala je Marta svom suprugu, s kojim je u braku od 2016. godine. Cijena ovog automobila kreće se od 464 tisuće kuna, a ovisno o dodatnoj opremi cijena se penje i do milijun kuna. Obitelj Fernandes trenutačno je u Čileu, točnije u Santiagu, gdje Junior igra za Club Universidad de Chile. Marta na društvenim mrežama ne skriva koliko voli poznate modne brendove čiji proizvodi koštaju i po nekoliko tisuća kuna, a u njezinu ormaru nalaze se torbice i modni komadi brendova Chanel, Versace, Birkin, Louis Vuitton, a s potpisom su joj čak i kućni ogrtači i papuče pa je tako jednom prilikom pozirala u i Versace ogrtaču, a na nogama je nosila papuče s istim potpisom. Ogrtač koji je Marta nosila stoji 3000 kuna, a papuče oko 700 kuna.

 

 

Mnoge je iznenadila krajem 2020. godine informacija kako bračni par ima porezni dug od 215 tisuća kuna, a Marta je tada objasnila i zašto su se našli na listi poreznih dužnika. – Radi se o porezu na nekretninu koja je kupljena preko agencije za nekretnine. Mi smo vrlo rado htjeli platiti porez te je upravo zbog toga Junior bio u RH tijekom ljeta, bio je na poreznoj, na kojoj su mu rekli kako je referentica zadužena za njegov slučaj na godišnjem odmoru te da će se vratiti za dva do tri tjedna. Moj je suprug nogometaš̌ koji ne igra u RH, ne igra čak ni na istom kontinentu, što je itekako javno poznato. Upravo iz tog razloga on jednostavno nije u mogućnosti dolaziti u RH kako bi doznao je li netko napokon odradio svoj posao, posebno u ovo doba kada su putovanja maksimalno otežana. Nisam ja to mogla preuzeti jer su inzistirali da dođe on osobno – objasnila je i rekla kako im to nije jedina nekretnina u Hrvatskoj, gdje planiraju živjeti, i dodala je kako nemaju nikakvih drugih dugovanja prema RH.

VIDEO Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge

Ključne riječi

Komentara 7

FI
fidel
09:44 24.01.2022.

strašno....

TM
trade_mark
09:32 24.01.2022.

srmu garant ne zna skuhat!

HU
Humbleandhonest
11:03 24.01.2022.

Neka joj je sretno ako je to sreća, a ako nije nek ju svakako nađe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije