Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima favorita

Tamara Ecclestone otkrila koje to hrvatske proizvode obožava

Dubrovnik: Sestre Ecclestone djeci na tržnici kupile trešnje
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
25.06.2020.
u 19:38

Kći Slavice Radić i Bernieja Ecclestonea još uvijek je na odmoru u Hrvatskoj, a sada je s obožavateljima podijelila i omiljene joj naše proizvode

Od početka lipnja bogate nasljednice, sestre Ecclestone odmaraju na našoj obali. Petra i Tamara Ecclestone prvog dana lipnja s obiteljima su došle u Dubrovnik gdje ih je čekala jahta Petara koja je u vlasništvu njihovog oca Bernieja Ecclestonea. Od tada kćeri jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić obilaze naše otoke i gradove na Jadrana i ne skrivaju koliko uživaju u odmoru.

Tamara i Petra često ističu da vole Hrvatsku i da se osjećaju kao Hrvatice, a sada je Tamara s obožavateljima diljem svijeta podijelila i koje to hrvatske proizvode voli. Kada su bile u Dubrovniku sestre su bile u šopingu u Krašu i tamo su se opskrbile slatkišima za svoju djecu, a Tamara je na Instagram storyju otkrila kako je njezinoj kćeri Sophie najdraža bajadera.

Dubrovnik: Sestre Ecclestone djeci na tržnici kupile trešnje
1/10

Promovirala je Tamara na Instagramu i Cedevitu i kiki bombone. Britanci su u nekoliko navrata napali sestre kako su pobjegle iz zemlje iako su tamo na snazi još stroge mjere zbog koronavirusa, ali Tamara je objasnila kako je njezina i obitelj njene sestre tri mjeseca bila u karanteni i nitko od njih nije zaražen i kako nisu pobjegle već su došle u domovinu svoje mame.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagabria5
00:28 26.06.2020.

Dođu ovdje i osjećaju se normalnije nego u UK gdje im za petama vise paparaci. Inače za neke komentatore Radić je i srpsko i hrvatsko prezime. Ne brojite zrnca

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:27 25.06.2020.

Tamara Ecclestone otkrila kako zasada za vrijeme odmora u Hrvatskoj začuda koronovirus uspješno izbjegava.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
00:21 26.06.2020.

Slavica nije Hrvatica već je bosanska srpkinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije