Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak postoji krivac?

Tek su se rastali, a on je i prije razvoda počeo vezu s mladom umjetnicom

Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.03.2018.
u 15:42

Justin Theroux, sada bivši suprug Jennifer Aniston, i prije službene objave razvoda, navodno je počeo vezu s 21 godinu mlađom Petrom Collins.

Nakon što su prošli tjedan objavili da se razvode Jennifer Aniston i Justin Theroux dogovorili su se oko skrbništva nad svojim psima te ostale detalje oko imovine. 

Dugo se šuškalo kako je par pred razvodom i navodno već duže vrijeme nisu živjeli zajedno, a navodno je 46-godišnji Justin i prije službene objave o  razvodu počeo vezu s drugom.

 

👽 by @monibelle

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

 

Prema pisanju američkih tabloida njegova nova odabranica je mlada umjetnica Petra Collins. S 21 godinu mlađom  Petrom Justin se viđa već neko vrijeme i čak je na Instagramu objavio i jednu fotografiju na kojoj je označio i Petru. 

Nakon što su se rastali njihovi prijatelji su počeli zauzimati strane, pa je tako recimo Selena Gomez stala na stranu svoje prijateljice
Jennifer i prestala je pratiti Justina na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije