Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIŠE LJUBITELJA

Tetovaže su ponovno hit – od Jockera do anđela

Kristina Šalinović
Foto: Instagram
1/4
13.01.2018.
u 08:00

Radijska je voditeljica Ivana Mišerić praktična pa odjednom stavi više tetovaža jer ih je tako lakše održavati nego svaku posebno

Volim tetovaže, oduvijek su mi bile cool. Mogu trpjeti bol kada ih stavljam i priznajem, ima nešto ugodno i privlačno u toj boli – rekla nam je radijska voditeljica Ivana Mišerić, čije tijelo od početka ove godine krase četiri nove tetovaže. Osim lika Jockera, Ivana je za nove ukrase na tijelu odabrala i likove djevojke na žici i Malog princa te jedan cvjetni motiv – maslačka. Iako uz Jockera stoji zanimljiv citat “Imperfection is beauty, madness is genius” (Nesavršenstvo je ljepota, a ludost je genijalnost), Ivana se prilikom odabira ne vodi nekim dubljim značenjem, nego bira ono što joj se svidi u tom trenutku.

Biram što mi se sviđa

– Tetovaža može imati poruku, kao što ima ova s Jockerom, ali nije mi to presudno. Uvijek ću se opredijeliti za ono što mi je lijepo oku – kaže Ivana, koja više voli crteže od datuma ili imena.

Ovom je setu tetovaža prethodio ‘debitantski’ prije godinu i pol od tri crteža, među ostalima i curice s balonom, kopije crteža njezina omiljenog umjetnika Banksyja. Zanimalo nas zašto stavlja odjednom nekoliko tetovaža.

– Nije to zbog straha, kako bi netko pomislio. Skupljam svoje ‘željice’ i onda iz praktičnih razloga sve odjednom dam staviti na tijelo. Jer, jednostavnije mi je održavati odjednom nekoliko tetovaža koje je potrebno mazati i lijepiti foliju na njih neko vrijeme nakon apliciranja – otkrila je Ivana.

Novim tetovažama ovih su se dana pohvalila i mnoga druga poznata lica poput nogometaša Ivana Rakitića i Ante Ercega, pjevača Alena Vitasovića, Mladena Vojičića Tife, Beyonce te Davida Beckhama. Rakitić, inače poznat kao veliki ljubitelj tetovaža, baš kao i Ivana, u novu je godinu odlučio ući s novom tetovažom. “Složna obitelj nikad neće biti poražena”, poruka je koja na španjolskom krasi Rakitićevu ruku. Među najpoznatije domaće ljubiteljice ubraja se i Kristina Šalinović, nekadašnja manekenka. Upravo je ljubav prema tetovažama spojila s Enricom Miglioratijem te su prije dvije godine u Zagrebu otvorili i salon za tetovaže.

Nema vremena za nove

– Svoju treću tetovažu radila sam kod Enrica u Italiji, tako smo se i upoznali, pa zaljubili. A onda je on došao u Hrvatsku – kaže Kristina, koja povremeno uzima u ruku iglu za tetoviranje.

– Ne sjećam kada sam stavila tetovažu, ali to vam je tako kada imate studio. Oni koji rade u njemu najmanje se tetoviraju jer nemaju vremena – kaže Kristina, čija je prva tetovaža bio anđeo čiju ju je skicu sama izradila.

Kristina Šalinović
1/10

Komentara 3

ME
Menjik
20:26 13.01.2018.

a kad tetovaze opet izadju iz mode, jednostavno si odsjecete ruku/nogu, i vise se tetovaza nece vidjet.

Avatar dmitarX
dmitarX
10:06 13.01.2018.

Freak show, točnije rečeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije