Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
favorit dore

Tko je djevojka Baby Lasagne? Elizabeta mu je režirala i spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'

Završje: Projekt moja.hr
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/11
22.02.2024.
u 10:58

Elizabeta Ružić od Lasagne je mlađa godinu dana te živi u Kašteliru u Istarskoj županiji. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, pišu istarski mediji. Sada se bavi videoprodukcijom i art fotografijom.

Glazbenik Marko Purišić (28), umjetničkog imena Baby Lasagna, slovi kao najveći favorit ovogodišnje Dore, a za svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" prije nekoliko dana objavio je i službeni spot. Marko je spot snimio u svojoj rodnoj Istri, a u njemu se druži sa životinjama. Spot je privukao veliku pozornost te brojne oduševio, a za oko zapinje i da mu je na spotu pomogla raditi njegova djevojka. Točnije, ističe se da je spot režirala Elizabeta Ružić.

Elizabeta je od Lasagne mlađa godinu dana te živi u Kašteliru u Istarskoj županiji. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, pišu istarski mediji. Sada se bavi videoprodukcijom i art fotografijom. S Lasagnom često sudjeluje u raznim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, a tako je sudjelovala i u projektu Večernjeg lista Moja.hr.

Završje: Projekt moja.hr
1/11

Osim toga, Marko je s Elizabetom podijelio nekoliko fotografija i na Instagramu, a jedna od njih jest i ona na kojoj poziraju. 

Podsjetimo, nakon objave spota za pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'' Hrvatska je skočila na visoko treće mjesto na eurovizijskim kladionicama koje su aktivne već više od mjesec dana.

Dodajmo da se Dora ove godine održava kroz dvije polufinalne i finalnu emisiju. Polufinala su na rasporedu u četvrtak i petak, a finale u nedjelju. Valja naglasiti kako o najboljima u polufinalnim večerima ovogodišnje naše Dore odlučuju isključivo gledatelji televotingom (SMS i pozivi), a u finalu će o najboljoj pjesmi odlučiti podjednako glasovi ocjenjivačkih sudova (žirija) i glasovi gledatelja. 

Hrvatsku pjesmu predstavnicu za Eurosong ove će godine birati četiri hrvatska žirija: iz HRT-ovih centara Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, ali i četiri međunarodna žirija iz zemalja sudionica Eurovision Song Contesta 2024.: Italija, Njemačka, Ukrajina i Island. Svaki ocjenjivački sud imat će tri člana, a činit će ih glazbeni profesionalci, skladatelji, glazbeni kritičari, producenti itd..

HRT je za gledatelje pripremio i atraktivan show program. Tako će u prvoj večeri polufinala nastupiti francuski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu –Slimane. Riječ je o trenutačno jednoj od najvećih zvijezda u Francuskoj koja je pobijedila u petoj sezoni francuske inačice showa "The Voice" i koji je prodao više od 2 milijuna primjeraka albuma, osvojio pet puta nagradu NRJ Music Award i ostvario više od 2 milijarde streamova na digitalnim glazbenim servisima. Na Eurosong putuje s pjesmom “Mon amour, (Moja ljubav), koju će na Dori imati prigode čuti hrvatska publika.

VIDEO Najveći favorit Dore – Baby Lasagna: Cijeli život sam bio deblji dečko, samo sam volio jest' fino

 

 

Komentara 2

MA
majeltomoguce
11:23 22.02.2024.

Pravo otkriće! Glazbeni talent i uz to skroman i normalan - gotovo pa nespojivo sa estradom! Samo da ga ne zeznu ove maškare iz LET 3 i preko svojih veza se dočepaju ponovno Eurosonga - to bi bila krađa godine!

Avatar rubinet
rubinet
17:56 22.02.2024.

On je umjetnički Lasagna, a ona ? Predlažem Pizza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije