Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

U 35. godini preminuo je Roko Jelić iz klape Puntamika: Bio je dobre ćudi i imao je nesretnu životnu priču

Foto: Facebook
1/3
08.10.2020.
u 12:38

Prije dvadesetak dana doznao je da ima zloćudnu bolest, a njegovi kolege shrvani su zbog Rokove smrti.

Jutros nas je zauvijek napustio naš Roko. Čovjek mirne i dobre ćudi, intelektualac i veliki zaljubljenik u dalmatinsku klapsku glazbu. Čovjek, čiji su prsti virtuozno dodirivali strune mandoline, ostavio je tugu u našim srcima, nevjericu i bezbroj pitanja bez odgovora. Ostaje nam tek nada i vjera da ćemo se opet sresti negdje gore i skupa zapjevati. Čuvat ćemo, prijatelju, uspomenu na tebe, na tvoj mladi život, uspomenu na tvoju dobrotu, na tvoju pjesmu i tvoju mandolinu. Počivaj u miru Božjem, dragi naš Roko!

Tvoja Klapa Puntamika

Tužna je ovo objava članove klape Puntamika kojom su svoje obožavatelje obavijestili o preranoj smrti njihova člana  Roka Jelića.

Marko Lovrin, član ove klape, kaže kako je Roku prije dvadesetak dana dijagnosticirana teška bolest, a iza sebe je ovaj 34-godišnjak ostavio dvoje malodobne djece, sina i kćer.

– Imao je nesretnu životnu priču. Dok je bio zdrav je navigava. Naime, prije nego što su mu dijagnosticirali zloćudnu bolest imao je problema sa želucem. Tad je prestao navigavat. Roko mi je bio prijatelj od djetinjstva. Ne znam što bih rekao. Ne znam kako ću na taj sprovod. Jedan je prijatelj napisao na Facebooku da je bio i ostao genije. I to je to. Topla osoba s osmijehom od uha do uha. U bilo kakvoj situaciji. Nikad nije pokazivao nikakvu nervozu. Bio je dobar i pošten. Čovjek koji nikad neće umrijeti – rekao je Lovrin za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:15 08.10.2020.

Tužno je čitati da ode čovjek s 35 godina u 20 dana 😔. Pogotovo otac male/mlade djece. Ne bi sad tu prodavao sarkazme, ali se pitam jel pušio i pio. Ako je, to je vjerojatno razlog. Ako nije, možda je trebao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije