Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon života na vagi

U show je ušao sa 172 kg, skinuo je 78 kg: Prije mu je hrana za blagdane bila izazov, a evo kako će se sada s tim nositi

Foto: RTL
1/14
23.12.2022.
u 11:38

Na prvom vaganju Josip Čapo imao je 172 kilograma, a u finalu mu je vaga pokazala 93,7 kilograma. Tijekom svog sudjelovanja u showu skinuo je 78,3 kilograma, odnosno 45,5 posto tjelesne mase.

Josip Čapo (31) iz Feričanaca pobjednik je šeste sezone RTL-ova showa "Život na vagi". U napetoj završnici osvojio je 150 tisuća kuna. Na prvom vaganju imao je 172 kilograma, a u finalu mu je vaga pokazala 93,7 kilograma. Tijekom svog sudjelovanja u showu skinuo je 78,3 kilograma, odnosno 45,5 posto tjelesne mase.

Čapo je otkrio kako će Božić proslaviti u krugu obitelji, ali i da će peči prase te kuhati fiš i šarane na rašljama. Za RTL.hr je priznao i da mu je prehrana za blagdane prije bila izazov, no ove godine će mu to biti gušt jer je promijenio odnos prema hrani

- Cijelo vrijeme u 'Životu na vagi' učili smo kako se hrane ne treba bojati, kako sve treba jesti. Samo je bitno sve dobro izbalansirati i imati granicu. I ovaj božićni stol za mene neće biti strašan jer ću paziti na količine. A i ono što si pojeo, kada uhvatiš vremena, odeš prošetati pa barem djelomično nadomjestiš. Nema veze što je Božić. Prošetaš i na neki način sve izbalansiraš - rekao je Josip i dodao da se neće odreći ni treninga. 

Podsjetimo ranije nam je otkrio kako mu je u showu najteže bilo sve to izdržati psihički. Fizički napor savladan je nakon nekog vremena, pa mu više nije bilo teško trenirati, niti pješačiti po 30 kilometara dnevno. Zbog toga se divi svim kandidatima koji su do kraja izdržali napore Gorskog kotara.

 Kada govorim o trenerici, odmah se naježim i sjetim se njezine dobrote i ljubavi prema meni i svima nama. To je osoba koja ima mjesto u mome srcu. Vjerovala mi je od samoga početka i nisam je želio iznevjeriti. Ona je više od trenerice, ona je prijateljica. Od Maje sam naučio ne vraćati se na neke loše stvari, nego se sabrati i krenuti dalje još jači - otkrio nam je Čapo i dodao kako je nakon showa ostao u odličnim odnosima sa svim natjecateljima te da se redovito čuju. Kazao je i kako ni u jednom trenutku nije kalkulirao na vaganjima. 

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije