Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Umjesto Danijele Martinović u žiriju je bio Nikša Bratoš, a ispala su ova dva para

Foto: HRT
1/6
27.04.2024.
u 22:01

Svaki par za ovu emisiju pripremio je po dvije pjesme, a na kraju smo se pozdravili s dva para. U finale nisu prošli: Lejla i Bojan i Ivana i Alen.

U subotu je na rasporedu bila polufinalna emisija showa "Zvijezde pjevaju“ u kojoj je nastupilo pet parova: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić te Ivana Mišerić i Alen Đuras. Svaki par za ovu emisiju pripremio je po dvije pjesme, a na kraju smo se pozdravili s dva para. U finale nisu prošli: Lejla i Bojan i Ivana i Alen.

Valja istaknuti i da je žiri bio u nešto drugačijem sastavu. Naime, u ovoj emisiji u žiriju su inače Marko Tolja, Mario Lipovšek Battifiaca i Danijela Martinović. No Danijela je večeras bila spriječena, pa je na njezino mjesto sjeo Nikša Bratoš.

U emisiji su prvi nastupili Dea i Dino izvodeći dance pjesmu “Voulez-Vous”. Bratoš je kazao da su Dea i Dino već od ranije navikli žiri na visoke kriterije. Dodao je da je moglo više biti uvježbano međusobno, "tehnički je okej jedan i drugi, ali zajedno nije bio baš najbolje". Od žirija su dobili 25 bodova.

Foto: Dario Njarvo/HRT

Drugi su izašli na pozornicu Lejla i Bojan. Nastupili su sa šansonom “Kad umre ljubav”. Battifiaca je kazao da će preuzeti Danijelinu ulogu i gledati koliko su emocije prisutne. Dodao je da je ovo pjesma u kojoj treba pokazati emocije. Za Lejlu je rekao da se "vidjelo da je pjesmu proživjela i to prenijela publici". Žiri im je dao 22 boda.

Sljedeći su na pozornicu izašli Ivana i Alen. Izveli su pop pjesmu “Livin’ la Vida Loca”. Tolja je rekao da mu je žao jer Ivanu svaki put trema pojede. Pohvalio je što uvijek hvata drugi glas, ali ovoga puta joj je, kao što je rekao, malo pobjegao, vjerojatno zbog treme. Napomenuo je da Ivani više stoje dinamičnije pjesme, nego balade.

- Mislim da si ti najviše napredovala od prve emisije - dodao je. Od žirija su dobili 22 boda.

Foto: Dario Njarvo/HRT

Četvrti su nastupili Mihovil i Goran s etno pjesmom “Nije moja duša prazna“. Bratoš je kazao da je polufinale i da se moraju povisiti kriterije. Rekao je da je ovo odličan odabir pjesme i da su Mihovil i Goran dobar par. Dodao je da nema što komentirati kad je publika ovacijama sve rekla. Žiri im je dao 28 bodova.

Posljednji su na pozornicu izašli Ivana i Igor. Nastupili su s pop pjesmom “Euphoria”.  Battifiaca je kazao da su ih toliko hvalili dosad da mu nedostaje novih riječi. Rekao je da si postavljaju teške zadatke, a Igoru da je "ovo čak granično jer taj vokal držiš na liniji, ali si sve izveo sjajno". Dodao je da ako Igor odustane od plesa, da se posveti glazbi jer "tu je na svom terenu". Tolja je rekao da je "van sebe" i da se čudio kako šira javnost nije prije saznala za Igorove pjevačke sposobnosti, odnosno "maga pjevački talent" koji ima. Dodao je da je sve izveo bez greške. Bratoš je rekao da su uvježbani u svakom segmentu svoje izvedbe. Žiri im je dao 30 bodova.

Foto: Dario Njarvo/HRT

Potom je uslijedio i drugi krug nastupa, a prvi su ponovno bili Dea i Dino. Drugi krug su otvorili svojom izvedbom šansone “Pričaj mi o njoj”. Battifiaca je pohvalio odabir pjesme, rekao je da su odlično otpjevali, da su ga hvatali trnci dok ih je slušao. Bratoš je pohvalio izvedbu te rekao da je to ovakva odlična izvedba "kad se glumica dočepa teksta i šansone". Od žirija su dobili 30 bodova.

Drugu pjesmu danas izveli su Lejla i Bojan. Nastupili su s dance pjesmom “Metak”, Kad će taj petak. Bratoš je kazao da koreografija uvijek omete u pjevanju i da im nije bilo lako, ali dodao je da su gledatelji oni koji će odlučiti te da je Lejli i Bojanu ovo bio bolji nastup večeras. Tolja je rekao da kao par najviše "dobivaju po repu" na društvenim mreža i pohvalio ih što svaku emisiju dolaze nasmijani i što su sve opušteniji unatoč svemu. Žiri im je dao 24 boda.

Foto: Dario Njarvo/HRT

U drugom krugu s etno pjesmom “Dej mi Bože” nastupili su Ivana i Alen. Za izvedbu druge njihove večerašnje pjesme Battifiaca je rekao da su odabrali melodiju Međimurja i ukazao na težinu pjesmu u kojoj se naizmjenično skače u dvoglasje. Dodao je da su donijeli etno prizvuke na Prisavlje i čestitao im na izvedbi. Bratoš je kazao da je sjajan njihov napredak i da je njihov "etno bio zaista dobar". Od žirija su dobili 27 bodova.

Četvrti u drugom krugu s pop pjesmom “Još i danas teku suze jedne žene” nastupili su Mihovil i Goran. Tolja je kazao da je Mihovil skinuo "sve Mišine falševe, tonove i ukrase". Dodao je da je uživao gledajući i slušajući ih. Battifiaca je rekao da se ne slaže s Toljom, da Mihovil nije ulovio "Mišine kadence", da je bio točan, što je dobro. Dodao je da "serviraju" publici pjesme, i da su savršeno prenijeli emociju. Žiri im je dao 26 bodova.

Foto: Dario Njarvo/HRT

Posljednji u drugom krugu nastupili su Igor i Ivana s etno pjesmom “Rijeka”. Bratoš je kazao da su "daleko iznad prosjeka", i da ne zna koga bi ocijenio te zaključio da su izvrsni. Tolja je rekao da se odsad nadalje Igoru obraća s "kolega pjevač". Battifiaca je otišao zagrliti Igora i rekao je da su odlično prenijeli emociju. Žiri im je dao 30 bodova.

U zabavnom dijelu emisije, tijekom prebrojavanja glasova, nastupilo je Prljavo kazalište s pjesmom "Molim Boga da svane". Voditelji su bili Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

VIDEO Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica

 

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:56 29.04.2024.

Ova Lejla pojma nema o pjevanju......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije