Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN VINČIĆ

Uoči velikog nastupa u Lisinskom poznatog komičara spašavali ispod prevrnutog quada

Hrvatski komičari
Foto: Privatna arhiva
1/7
16.05.2024.
u 10:22

Malo muškosti ipak sam uspio vratiti kada se Vinča prevrnuo pa dvojica nisu mogli dići quad s njega... Ležao bi dan danas tamo u šumarku da nisam ja dotrčao i digao mašinu sa njega! Pa smo mogli nastaviti điranje, svi su sjeli na svoje mašine, ja sam sjeo iza Hrca, obgrlio ga rukama i nogama i rekao "može, gas!, rekao nam je Dejanović

Osim što su savršena ekipa za smijeh, članovi BIS kolektiva i pravi su pustolovi koji su se ovih dana upustili u avanturu quadovima. Tin Sedlar, Marko Dejanović, Hrvoje Krmelić, Admir Šećkanović, Vanja Perić i Goran Vinčić odlučili su prije velikog nastupa u Lisinskom 25. svibnja u maniri pravog team buildinga zbližiti se adrenalinskom vožnjom po planini Ivanščici.

"Uživao sam voziti quad po ravnim asfaltiranim cestama, ali sam se dragovoljno odrekao sve muškosti čim smo krenuli off road. Pretvorio sam se u nježni ruksak Hrvoja Krmelića koji nas je majstorski provozao po zagorskim šumama i gorama. Tu i tamo sam mu izražavao podršku na uho riječima "Bravo Hrc, svaka čast!", ponekad pozivao na oprez "samo ti polako, nitko još od srama nije umro!". - priznao nam je Marko Dejanović, ali i otkrio svoj herojski čin kada se kolega komičar našao u opasnoj situaciji.

"Malo muškosti ipak sam uspio vratiti kada se Vinča prevrnuo pa dvojica nisu mogli dići quad s njega... Ležao bi dan danas tamo u šumarku da nisam ja dotrčao i digao mašinu sa njega! Pa smo mogli nastaviti điranje, svi su sjeli na svoje mašine, ja sam sjeo iza Hrca, obgrlio ga rukama i nogama i rekao "može, gas!"." - rekao nam je Dejanović. 

Iako je zabrinuo kolege, Goran Vinčić - Vinča kojeg trenutaćno gledamo i u showu Nove TV  "Tko to tamo pjeva" se sada svoje nesreće s kvodom ipak sjeća s osmijehom.

"Bilo je preludo i zabavnije od očekivanog! Ja sam jurio kao da sam Vin Diesel, ali kako to obično biva, najopasnije je kad voziš sporo, pa sam uspio gotovo u mjestu quad prevrnuti na sebe, sreća imam 130 kila, pa nije velika šteta. Za quad :) Stvarno je bio veliki užitak voziti se zagorskim bregima, a usput smo posjetili i ruševine Belec grada na planini Ivanščici i to na 539 m nadmorske visine. Preporuke svima!" - iskren je Vinča, a i ostali komičari ne skrivaju svoje oduševljenje ovom pustolovinom.

"Bilo je izuzetno zabavno i potpuno novo iskustvo. Ogroman užitak je bio juriti po cesti (vozio sam čak 30 na sat) i još veći užitak je bio voziti šumskim putevima. Čim smo ušli u šumu sam uspio uletit u kupine, ali čak je i među trnjem bilo zabavno. Cijeli put do ruševina Belec i nazad trajao je par sati, ali meni se činilo kao par minuta, ova vožnja je definitivno bila iskustvo koje želim ponoviti (osim leta u kupine)." - rekao nam je Vanja Perić, a Tin Sedlar ipak riječi hvale bire s oprezom:

"Ja sam htio odustati, a onda nisam htio da prestane. Na momente odlično, a na momente sam vrtio najljepše uspomene iz života za slučaj da padnem i quad padne na mene. Vinča je pao i quad je pao na njega, nije mu bilo skoro ništa. Da je quad pao na mene, ovo sad ne bih pisao. U svakom slučaju, nešto drugačije i drago mi je da sam probao. Htio bih ići ponovo, samo ne znam quad ću imati vremena." - u svom je stilu završio Sedlar.

VEZANI ČLANCI: 

"Vijesti da nas je neki gospodin pozvao da dođemo na quadove u mom slučaju su primljene s nervozom i anksioznošću jer sam bio uvjeren da će nas dočekati nauljeni čovjek koji bi nas jednog po jednog pozvao da mu sjednemo na kvadriceps. S obzirom na to da sam došavši s dečkima na lokaciju vidio da se ne radi o tome već o vožnji na četverokotaču, oduševljeno sam prihvatio." - otkrio nam je Admir Šečkanović i nastavio- "Uživao sam u svakom trenutku prolaska zagorskim bregima, osim kad sam svjedočio prevrtanju jednog od kolega. Sjećam se straha koji me prožeo i prvo što mi je palo na pamet dok sam ga gledao na podu: 'Ajoj...Ako mu se nešto dogodilo svi ćemo morat odradit 5 minuta duže u Lisinskom.'. Srećom sve je prošlo u redu te napunjenih baterija svi čekamo najveći nastup do sada - na najbolji je način Admir najavio Lisinski.

Ulaznica za nastup preživjelih članova BIS kolektiva u Lisinskom 25. svibnja ima još malo, pa požurite po svoje na Entrio.hr. 

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije