Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Velika borba za hladnjak pun hrane: 'Igra bez Varje crvenom timu može pomoći samo psihički, ne i fizički“

Foto: Nova TV
1/14
08.04.2024.
u 16:15

Nagrada za koju će se boriti je hrana za cijeli tjedan, odnosno frižider pun hrane, slasnog povrća, jaja, sira, mlijeka, mesa, mahunarki… a dobit će i brašno.

Sad kad je Varja otišla iz Survivora, ženske članice plavog tima imat će oštrije konkurentice za natjecanja na poligonima. Ali i još jedan problem, jer se pozornost s Varje prebacuje na druge članove u timovima. „Kod Mateje mi smeta to što voli govoriti ljudima što rade pogrešno. Puno pametuje, na sve se hvata i stalno dobacuje, a kad se njoj nešto kaže ona odgovori da je ona takva. Ako radiš nešto krivo, cilj bi bio to promijeniti, a ne samo odgovoriti da je to tako u tvom karakteru“, izjavit će Nikola, a Jakob dodati da se Matea nametnula slagati plemenu strategiju vezano uz parove u igrama te da to nije baš svima drago.

„Igra bez Varje crvenom timu može pomoći samo s psihičke strane, ali što se tiče fizičke, tu smo jači“, procijenit će Damjan. No, koliko će biti u pravu, doznat ćemo u igri za nagradu koja ih očekuje. Nagrada za koju će se boriti je hrana za cijeli tjedan, odnosno frižider pun hrane, slasnog povrća, jaja, sira, mlijeka, mesa, mahunarki… a dobit će i brašno. Natjecatelje očekuje poligon na moru, malo plivanja, malo trčanja, preskakanja, svladavanja prepreka, slaganja slagalice i rušenje totema.

Koji će tim u tome biti bolji i zasluženo u svoj kamp ponijeti vrijedan i napunjen hladnjak, čiju će električnu energiju dobivati konstantnim bicikliranjem, ne propustite pogledati u novoj zabavnoj epizodi Survivora

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije