Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla sakriti suze

VIDEO CNN-ova voditeljica slomila se u razgovoru s Ukrajincem koji je preko Twittera saznao da mu je obitelj ubijena

Foto: Screenshot Youtube
1/4
17.03.2022.
u 17:50

CNN-ova voditeljica Erin Burnett nije mogla sakriti suze u razgovoru s Ukrajincem Sechiyjem Perebyinisom kojem je obitelj ubijena tijekom ruskog granatiranja

CNN-ova voditeljica Erin Burnett nije mogla sakriti suze u razgovoru s Ukrajincem Sechiyjem Perebyinisom kojem je obitelj ubijena tijekom ruskog granatiranja. Erin ima godine iskustva rada na televiziji, no kada je čula njegovu priču, voditeljica se slomila. Naime, Ukrajinac je tužnu vijest da su njegova supruga, sin (18) i kći (9) poginuli saznao nakon što je njihova tijela prepoznao na fotografiji koju je vidio na Twitteru.

Perebyinis  je na bio na istoku Ukrajine kako bi se pobrinuo za svoju bolesnu majku dok je njegova supruga Tetiana pokušala pronaći način da pobjegne iz zemlje s djecom. Kako je ispričao, sa suprugom i djecom razgovarao o evakuaciji noć prije tragičnog događaja.

 

-Bio je to dan kada nisu imali vode, struje, plina... Pričali smo oko 10 navečer, iako je i signal u to doba bio loš, no uspio sam je dobiti i razgovarali smo o mogućoj evakuaciji. U posljednji tren je konvoj, kojim je planirala bijeg, napadnut, a ona je nekako uspjela pješice doći do mosta, pokušavajući dalje bježati- ispričao je  Perebyinis  koji je sa suprugom u braku bio 23 godine, a Tetiana je radila kao financijska direktorica u američkoj kompaniji. Sin Mykita bio je na drugoj godini fakulteta, a njegova kći Alina voljela je plesati i crtati.

Kako je objasnio, njihovu aktivnost pratio je preko Google lokacije kako bi znao gdje se nalaze, a onda je shvatio da nešto nije u redu.
Bili su na nekoj neobičnoj geolokaciji kod Kijeva, a potom 20 minuta kasnije njezin se mobitel oglasio iz bolnice u Kijevu. Znao sam da nešto nije u redu.

Molio je prijatelje da otiđu do bolnice i probaju saznati neke informacije, no tužnu vijest na kraju je doznao na Twitteru.

-Vidio sam tu fotografiju na Twitteru i na njoj prepoznao svoju djecu. Prepoznao sam njihove stvari, njihovu odjeću. Njihova su tijela ležala na pločniku.

Perebyinis  je potvrdio kako je dobio tijela svoje obitelji kako bi ih mogao dostojanstveno pokopati te kako se vozio tri dana i potom provalio kako bi došao do mjesta gdje su bili.

VIDEO Podcast Inkubator nominiran za Večernjakovu ružu: "Vrijeme je za digitalnu Ružu"


 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:19 17.03.2022.

Covjece koja propaganda rastopila se kao nesto na kisi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije