Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHILOH JOLIE-PITT

VIDEO Kći Angeline Jolie i Brada Pitta svojim talentom oduševila fanove: 'Buduća zvijezda!'

Foto: Instagram screenshot
1/8
19.05.2024.
u 17:45

Shiloh za vrijeme izvođenja koreografije na sebi nosi trenirku i široku majicu, a ovo nije prvi put da impresionira svojim plesačkim umijećem.

Shiloh Jolie-Pitt (17) kćerka je bivšeg holivudskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta. Život pod konstantnim objektivima kamera za dijete može izrazito stresan i traumatičan, a mlada Shiloh svoj mir pronalazi u plesu te svoje fanove s vremena na vrijeme oduševljava novim plesnim pokretima.

Slične reakcije izazvao je i novi video kojeg je na društvenoj mreži Instagram podijelio njezin koreograf Lil Kelaan Carter. Snimka pokazuje 17-godišnjakinju kako slobodnim stilom izvodi nove plesne pokrete dok u pozadini svira pjesma 'Tanzania' u izvedbi Unclea Wafflesa i Tonyja Duardoa. - Njezine kretnje su nenormalne.Hvala ti na tvojoj energiji, Shiloh - napisao je Carter uz plesni video. 

Shiloh za vrijeme izvođenja koreografije na sebi nosi trenirku i široku majicu, a ovo nije prvi put da impresionira svojim plesačkim umijećem. Naime, prije dvije godine svojom plesnom izvedbom na pjesmu 'Vegas' Doje Cat u suzama je ostavila svog oca, Oscarovca Brada Pitta, a sve je snimio još jedan koreograf iz Los Angelesa i video objavio na YouTubeu.

Brad je kasnije za medije izjavio: - Da, ovakve izvedbe mame suze na oči. Ne znam od koga je naslijedila plesno umijeće, budući da sam ja poznat kao netko s dvije lijeve noge - rekao je legendarni glumac. Jedan izvor blizak obitelji dodao je: - Shiloh obožava plesati. Ona je veoma talentirana i već godinama pohađa satove plesa. Unutar plesne zajednice je stekla i neke dobre prijatelje, s kojima u grupama na društvenim mrežama stalno dijeli svoje omiljene glazbene liste i slične stvari - otkrio je.

GALERIJA: FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

Izvor je kazao i da su oba njezina roditelja jako ponosni na nju. - Ne bi im smetalo da postane profesionalna plesačica, ali ni ne forsiraju je - zaključio je. Podsjetimo, ovogodišnji uskrsni blagdani posebno su bili radosni za američkog glumca Brada Pitta zato što je, nakon razočaranja koje je uslijedilo nakon što su ga odbacili usvojeni sinovi, 22-godišnji Maddox i dvije godine mlađi Pax Thien te usvojena 19-godišnja kći Zahara, dobio priliku provoditi više vremena sa Shiloh.

Tinejdžerica je odlučila iz majčine vile u Los Angelesu vrijedne 25 milijuna dolara preseliti se ocu, piše The Sun, a dodajmo i to da je prekrasna mlada djevojka, Bradova i Angelinina biološka kći, kao i 15-godišnji blizanci Vivienne Knox. Koliko je poznato, majka Angelina je za sada nije pokušala spriječiti.

VEZANI ČLANCI:

Napori da holivudski glumac izbori zajedničko skrbništvo nad šestero djecom s bivšom suprugom, prerasli su u tužnu, sedmogodišnju sudsku borbu. Odvjetnici Angeline Jolie uspješno su blokirali svaki njegov pokušaj dijeljenja skrbi za djecu. Htio je provoditi više vremena sa sinovima i kćerima, neovisno o tome što više nije u braku s njihovoj majkom. Međutim, kad bi propali pokušaji blokiranja njegovih zahtjeva, taktika Angeline Jolie bila je odugovlačenje ionako najdužeg holivudskog sudskog natezanja zbog skrbništva nad djecom.

Usvojeni sinovi su, nakon što su postali punoljetni, odbacili Brada. Kćer Zahara je u studenom 2023., nakon što je postala studentica koledža Spelman u Atalanti i primljena u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha, na predstavljanju novih članica izjavila da se preziva samo Jolie, piše The Independent. Vjeruje se da je djevojka, koju majka sve više uključuje u aktivizam pa ju je, tako, odvela na sastanak u Kongres - ocu slomila srce. Baš zato nije iznenadila njegova nedavna odluka odustati od uzaludne borbe i prepustiti Angelini puno skrbništvo zbog kojeg se tako dugo borila.

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije