Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica popa

VIDEO Madonna (65) pala na koncertu, pogledajte kako je reagirala nakon što se prosula po pozornici

Foto: Profimedia
1/13
20.02.2024.
u 10:20

Dok je plesač vukao stolac prema pozornici poskliznuo se, a Madonna je pala. Čim je završila na podu, okrenula se na trbuh i nastavila pjevati, pa se publici činilo da je to htjela i postići. Upravo zbog te njene profesionalnosti, snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama.

Kraljica popa Madonna pala je na koncertu u Americi. Pjevačica je izgubila ravnotežu tijekom nastupa u sklopu turneje Celebration Tour u Seattleu u Climate Pledge Areni. Naime, dio njene koreografije za pjesmu 'Open Your Heart' uključivao i stolac na kojem je 65-godišnjakinja sjedila. Dok je plesač vukao stolac prema pozornici poskliznuo se, a Madonna je pala. Čim je završila na podu, okrenula se na trbuh i nastavila pjevati, pa se publici činilo da je to htjela i postići. Upravo zbog te njene profesionalnosti, snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama. 

"Nitko joj ne može ništa reći jer je i to odradila kao kraljica", pisali su fanovi. 

@madonnaculture How not to love her? 😆 Madonna, Open Your Heart/Live To Tell/Take a Bow, The Celebration Tour, Climate Pledge Arena, February 16 & 17, 2024. 🎥 @kroogi6609 (YouTube, OYH) & @supernguyenodyssey (Instagram, TAB) • #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop ♬ Open Your Heart - Madonna

 

Inače, pjevačicu dva obožavatelja tuže zbog kašnjenja na koncert više od dva sata. Radi se o koncertu koji se odvio u New Yorku 13. prosinca, a ono što je zasmetalo je što što su oni 'morali ustati rano ujutro' idućeg dana, a zbog kasnijeg početka koncerta on je trajao do jutarnjih sati.

VEZANI ČLANCI:

Prema informacijama koje stoje u sudskim dokumentima, a prenio je The Independent, Michael Fellows i Jonathan Hadden rekli su da Madonna nije izašla na pozornicu do 22:45, dva sata i 15 minuta nakon zakazanog početka nastupa u 20:30. Koncert je završio tek u jedan ujutro, što je značilo da su mnogi imali ograničen javni prijevoz ili povećane troškove prijevoza. Fanovi koji tuže pjevačicu kažu da ne bi platili karte da su znali da će završiti tako kasno. Dvojac tvrdi da su pretrpjeli "stvarnu štetu" zbog Madonninog kašnjenja, što uključuje "razočaranost, uznemiravanje, potrošeno vrijeme, frustraciju i ljutnju", ali i smanjenu mogućnost obavljanja obiteljskih obaveza idući dan.
- Tuženi nisu dali nikakvu obavijest vlasnicima ulaznica da će koncerti početi mnogo kasnije od vremena početka otisnutog na ulaznici i kako je oglašeno, što je rezultiralo satima čekanja vlasnika ulaznica - stoji u tužbi koja je podnesena u srijedu, 17. siječnja.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Osim toga, dvojac je tužio i promotora koncerta Live Nation i dvoranu Barclays Center zbog "lažnog oglašavanja, nemara i nepoštene i obmanjujuće trgovačke prakse". U dokumentima stoji i da pjevačica ima dugu povijest kašnjenja na svoje koncerte, a osim toga nekoliko obožavatelja ju je i prije tužilo zbog istog razloga. No, te su tužbe odbačene.
Radi se o Madonninom koncertu na 'Celebration' turneji, koja je bila pomaknuta zbog zdravlja pop ikone. Naime, glazbenica se u lipnju borila s ozbiljnom bakterijskom infekcijom, ali se potpuno opravila. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 1

Avatar Klopsek
Klopsek
11:25 20.02.2024.

SENF kad ćeš poslati račun za prošli mjesec ili pošta štrajka??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije