Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

VIDEO Pogledajte kako je princ William reagirao na pitanje o Kate: Kamere su sve zabilježile

Foto: Reuters
1/39
05.03.2024.
u 13:41

Princ William upitan je od obožavatelja o zdravstvenom stanju supruge mu Kate, a evo kako je reagirao...

Princ William prije nekoliko dana posjetio je nogometnu momčad Wrexham A.F.C i njihov stadion Racecourse Ground gdje su ga dočekali mnogi novinari i fotografi, ali i obožavatelji koje je zanimao odgovor na pitanje, a koje zapravo zanima i većinu Britanaca: "Kako je Catherine?" Ovaj 41-godišnjak nije mogao izbjeći to goruće pitanje, a koje se odnosi na njegovu suprugu, princezu Kate Middleton. Ona se oporavlja od operacije abdomena na kojoj je bila u siječnju, a u javnosti se nije pojavila od Božića prošle godine. William je to pitanje ignorirao i samo je produžio svojim putem, a tek je na pitanje jednog od obožavatelja koji je tražio da se fotografiraju zajedno rekao da će se vratiti nakon što pozdravi momčad. – Mogu li pozdraviti momčad? Vratit ću se – kazao je britanski princ William. Video tog trenutka pogledajte ovdje.

Kate nije viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

William se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gdje je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket za Kate i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu djecu. – Predat ću cvijeće Catherine, hvala vam puno – zahvalio im je. Ipak, Kate je u ponedjeljak, 4. ožujka, snimljena u blizini dvorca Windsor ispred automobila u kojem ju je vozila njezina majka Carole Middleton – pisao je TMZ i objavio fotografije Kate. Bila je ozbiljnog izraza lica, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/9

 

No s obzirom na to da je princeza svojim izbivanjem iz javnosti potaknula različita nagađanja na društvenim mrežama, neki smatraju da se radi o njezinoj dvojnici. Naime, na X-u mnogi pišu da je ovo snimanje bilo dogovoreno te da se radi o planiranom potezu kako bi se smirile glasine koje kruže. – To nije ona. Žele kontrolirati štetu – komentar je jedne korisnice. – Zanimljivo jest da su uspjeli snimiti fotografiju kao da stoje točno ispred auta, ali ipak je jako nejasna – dodala je druga osoba.

Podsjetimo, princ William prošlog se mjeseca zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, a dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka. Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak. – To mi jako puno znači – istaknuo je tada William. 

 

VIDEO: Gdje je danas Stefany Hohnjec? Okrenula se vjeri, a suprug joj završio u pritvoru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije