Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTRPLJIVO IŠČEKIVANJE

VIDEO Tajči za Večernji otkrila gdje u Hrvatskoj želi da se održi Eurovizija i što misli o Baby Lasagni

Foto: Promo
1/28
07.05.2024.
u 13:30

U razgovoru za Večernji list glazbenica Tatjana Cameron Tajči otkrila nam je što misli o ovogodišnjem predstavniku Hrvatske na Euroviziji te u slučaju da odnese pobjedu - gdje bi voljela da se u Hrvatskoj održi ova glazbena manifestacija.

Nastup na Euroviziji mnogim je glazbenicima odskočna daska u karijeri, a u Malmöu smo se uvjerili i da je naša Tatjana Cameron Tajči i dalje popularna kod obožavatelja najpoznatijeg pjevačkog natjecanja na svijetu. Tajči će večeras nakon polufinala nastupiti u Euroclubu, a nama je u video intervjuu otkrila kako se osjeća i što misli o hrvatskom predstavniku Baby Lasagni.

- Osjeti se taj zajednički naboj kao i kad sam ja nastupila prije 34 godine. Sviđa mi se Markova pjesma, a pogotovo mi je drago vidjeti kako se on jednostavno nosi sa svim pritiscima ovog natjecanja - kazala nam je Tajči koja se u razgovoru prisjetila i svog nastupa, a najavila nam je i nove koncerte. Pitali smo je i što misli o šansama Baby Lasagne za pobjedu.

- Zašto ako pobijedi ne bi Euroviziju doveli u Istru? Neka cijela Istra bude pozornica - rekla je Tajči. Što nam je još kazala, pogledajte u videu.

 

VIDEO Pogledajte video intervju s Tatjanom Cameron Tajči

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

 

Komentara 6

TO
tomislav10
15:53 07.05.2024.

Ajd mene pitajte gdje bih ja volio ...

DU
Deleted user
17:56 07.05.2024.

Lijepa moja susjeda iz školskih dana pozdrav seki Sanji i mami Štefici .

Avatar LittleTut
LittleTut
15:08 07.05.2024.

A kam se ova gura? Davno zaboravljena, a uporno pokušava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije