Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREDNJOŠKOLSKA LJUBAV

Vidošević je 40 godina u braku sa samozatajnom Inom, uz njega je bila i tijekom suđenja

22.12.2021.
u 20:26

Ina i Nadan upoznali su se u prvom razredu splitske gimnazije, a par su postali tri godine kasnije. Kako je Ina rekla u jednom intervjuu upoznali su se dok su još bili djeca i to nije bila ljubav na prvi pogled

Nadan Vidošević (61) danas je nepravomoćno osuđen na osam godina zatvora zbog izvlačenja novca iz HGK u aferi Remorker, te će tako Božić provesti u pritvoru. Premda su ga godinama zvali hrvatskim Georgeom Clooneyem, a mnogim je ženama bio najljepši političar, Vidošević je već 40 godina u braku sa suprugom Inom, s kojom ima kćeri Hanu i Zrinku, te sina Antu.

Ina i Nadan upoznali su se u prvom razredu splitske gimnazije, a par su postali tri godine kasnije. Kako je Ina rekla u jednom intervjuu upoznali su se dok su još bili djeca i to nije bila ljubav na prvi pogled. Prvo su se družili, a ona ga je odlazila gledati na bazen, gdje je igrao vaterpolo. Nakon srednje škole, Ina je upisala Pedagošku akademiju (po struci je odgojiteljica u vrtiću), a Nadan ekonomiju.

Vjenčali su se na Nadanov 22. rođendan, a u Splitu su živjeli dok Nadan nije postao ministar pa su se preselili u Zagreb. Prvu kći su dobili dvije godine nakon vjenčanja, a najmlađi Ante rodio se u Zagrebu. 

Vidoševićeva supruga se bavi turizmom, a u svom vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina na moru koje iznajmljuje turistima.

- Mene se rijetko viđalo po novinama, moju djecu još rjeđe. Pomalo me plaši gubitak privatnosti, pogotovo zbog djece. Uvijek sam se trudila da moja djeca budu poput vršnjaka, neopterećena. Uostalom, aktualna prva dama Hrvatske, Milka Mesić, vrlo je diskretna, pojavljuje se tamo gdje treba, nema je previše u medijima: takva bih i ja voljela biti - govorila je u jednom intervjuu nakon što se Vidošević 2009 kandidirao za predsjednika Hrvatske. 

Ina je i tijekom suđenja ostala uz svog supruga, no još je više izbjegavala pojavljivanje u medijima, a odbila je i svjedočiti tijekom postupka.

VIDEO: Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi su mu zamjerili 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Cohen
Cohen
23:47 22.12.2021.

Gadljivo i bolesno koliko je životinja posmicao, koji stil života upražnjavao da ih odnišani u Africi i polarnom krugu, pa onda još dade stručno preparirati, koliko nekretnina zgrnuo, O par stotina umjetnina da se i ne govori. Stvarno sposoban kadd je to sve iz plaće.

PR
PrimoracRi
22:32 22.12.2021.

Malo je lopina dobio,možda će i on dobiti nakon odslužene zatvorske kazne ovih 200000 za zapošljavanje....

TM
trade_mark
23:38 22.12.2021.

Ina, ti si svjesna da će tvoj Nadan u zatvoru upoznati ljubav svog života??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije