Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Violeta iz 'Boljeg života' u prvi plan stavila zgodne preplanule noge i raspametila pratitelje

Foto: Instagram
1/11
28.04.2024.
u 09:00

Lidija Vukičević je pozirala sjedeći na rubu bazena, a na sebi je nosila crne kupaće gaćice i crnu majicu koju je zavezala oko struka. U prvom planu bile su njezine duge noge koje su već dobile boju.

Glumica i zvijezda serije "Bolji život" Lidija Vukičević objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama te njome raspametila svoje pratitelje. Naime, Lidija je pozirala sjedeći na rubu bazena, a na sebi je nosila crne kupaće gaćice i crnu majicu koju je zavezala oko struka. U prvom planu bile su njezine duge noge koje su već dobile boju.

Podsjetimo, televizijska publika Lidiju pamti po ulozi  Violete u mnogima omiljenoj seriji "Bolji život", a na društvenim mrežama mnoge oduševljava svojim mladolikim izgledom. 

Mnogi obožavatelji serije prate je i na društvenim mrežama gdje ova zanosna glumica često objavljuje fotografije u zavodljivom izdanju na kojima se ističe njezina fit linija. Upravo o tome kako postiže svoju liniju pričala je ranije za medije.

- Postoji nešto što ja radim dulje od 15 godina, a to su vježbe na podu. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu podnijeti grč na licu i tijelu, zato vježbe ne radim dugo. Kad god mi dođe, ja to odvježbam, nije bitno koje je doba dana - rekla je Lidija. 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Uvijek osluškujem svoje tijelo, pa sam u posljednje vrijeme promijenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost.
Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu obući sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ''Bolji život'' - izjavila je glumica.

Otkrila je i da svoju kožu održava kremama za lice i tijelo, te da bez njih nikad ne ide na spavanje, a dodala je i da u posljednje vrijeme koristi i sve manje šminke. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Komentara 5

WC
wolf_cro2
11:37 28.04.2024.

Niste je dugo reklamirali pa sam se već zabrinuo...

SA
Satnik1111
11:37 28.04.2024.

Baš svašta iz srbiju.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
10:11 28.04.2024.

Žene koje održavaju težinu su u pravilu cijeli život lijepe. Dođu godine, dođu bore, ali su lijepe u skladu sa godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije