Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Brdarić Boljat

Voditeljica RTL-a kroz suze se prisjetila najtežeg trenutka: 'Morali smo ostaviti obitelj'

Foto: RTL
1/19
05.05.2024.
u 18:00

Omiljena RTL-ova voditeljica prisjetila se teškog trenutka u svojoj dugoj televizijskoj karijeri

Povodom obilježavanja 20. rođendana RTL-a, voditeljica Ana Brdarić Boljat u specijalnoj rođendanskoj emisiji "20 godina zajedno" prisjetila se sretnih i tužnih trenutaka koje je doživjela u dugogodišnjoj karijeri. Ana je na RTL-u počela raditi prije 20 godina, a jedan tragičan događaj posebno joj se urezao u sjećanje.

- Nikad neću zaboraviti izvanredne vijesti kad je bio potres u Zagrebu zbog toga što smo morali ostaviti svoju obitelj i doći ovdje - rekla je kroz suze. Inače, Anu gledamo u paru s voditeljem Tomislavom Jelinčićem u "RTL Danas", a koji je ovih dana progovorio o njihovom odnosu i priznao da  su kliknuli od samog početka.

- Kad smo prije par godina počeli zajedno raditi, to je bio urnebes. Kada nekad ono počne smijeh, i onda nam je tadašnji urednik sporta poslao poruku nakon prve emisije kad smo zajedno radili: 'Izgledate mi vas dvoje kao učenici koje je razrednica rastavila da ne smiju sjediti zajedno, a vi ste ipak sjeli u zadnju klupu - kazao Jelinčić za RTL.hr.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/10

 

Osim toga, voditeljica se i na društvenoj mreži Instagram prisjetila uspomena s početka karijere, a tim je povodom objavila i fotografije u društvu dugogodišnjeg kolege Filipa Brkića na kojima izgleda potpuno drugačije. - Moj prvi RTL Danas/Vijesti vs. slika s prijateljem - napisala je. 

 

VIDEO: Baby Lasagna ekskluzivno za Večernji list: Kako se osjećam? Gladan sam...

Komentara 3

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:34 05.05.2024.

ana, radite na televiziji koja ne voli hrvatsku i sve hrvate. sorry nema nikakvo sazaljenje z asve vas koji ste se prikljucili tom pokretu. puno srece sa srpskim serijama, i filmovima u kojima prednjacite!

MA
malosutra12
09:35 06.05.2024.

Nažalost samo jedna od televizija koja je sve samo ne hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije