Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana Antonija Blaće

Za dečka se šminka i pri punoj brzini u autu

antonija blaće
Hrvoje Jelavić/Pixsell
12.12.2009.
u 19:19

RTL-ova voditeljica sposobna je jednom rukom šminkati se, a u drugoj držati sendvič i jesti ga i sve to dok vozi. Zbog upotrebe mobitela u vožnji već je dva puta platila kaznu

Da je voditeljica Antonija Blaće (29) svestrana cura, dala nam je do znanja mnogo puta na ekranu. No vidjevši je na cesti kako u autu uspijeva maskarom šminkati trepavice, a istovremeno na znak zelenog svjetla semafora oštro opaliti po gasu svojeg džipa, naše je divljenje još veće.

– Da, istina je. Zbog upotrebe mobitela u vožnji već sam dva puta platila kaznu, no ne znam kakve su sankcije za šminkanje za volanom? – našalila se Antonija i otkrila još jedan detalj:

 – Da stvar bude bolja, čak sam sposobna i jednom rukom šminkati se, a u drugoj držati sendvič i jesti dok vozim, naravno pod uvjetom da je ispred mene stvarno duga kolona! A budući da je s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (26) u vezi samo nekoliko mjeseci, kako joj zamjeriti što je zaljubljena pa stalno želi biti lijepa? I božićne blagdane par će provesti skupa, ali nisu još odlučili hoće li biti u Zagrebu ili u njegovu rodnom Šibeniku, no jedno se zna:

 – Gdje god bili, nećemo kuhati jer još uvijek to prepuštam roditeljima i furam se na spiku da sam dijete. Ali napravit ću pitu od lješnjaka i borovnica, najbolju na svijetu – veli Antonija. A Novu godinu par će s prijateljima protulumariti vrlo vjerojatno u Beogradu.

Komentara 2

Avatar Azriel
Azriel
19:41 12.12.2009.

inače ne komentiram \"wanabi\" spodobe, ali ovaj mi je članak digao tlak na 800. Jednog dana ćemo čitati u crnoj kronici, kako je ova slupala auto, ili naletila na pješaka, dok je za volanom žderala sendvić! A da ne govorim da mediji imaju obvezu informirati i educirati, a ne reklamirati gomilu vucibatina, koji ne poštivaju hrvatske zakone! Amen!

CV
cvijece
19:44 15.12.2009.

i meni tlak još više Azriel,čime je zaslužila divljenje ta djevojka?i tko se to divi?zar za ovakvo ponašanje \"šizike\" u prometu?ako ima u rukavu nekakvu kvalitetu neka se o tome piše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije