Ivica nije skijao

Reichelt pobjednik spusta u Kitzbuhelu, Natko završio 33.

Natko Zrnčić Dim
Slavko Midžor/PIXSELL
25.01.2014.
u 14:56

– Bilo je grbavo, kao i svaki puta ovdje, i čini se da ova promijenjena staza nije olakšala. U superveleslalomu želim u 30 tako da potom mogu u slalomu po gasu

Austrijanac Hannes Reichelt (33) doveo je u stanje delirija većinu od onih 50.000 gledatelja u Kitzbuhelu kada je s prvog mjesta pogurnuo do tada vodećeg Svindala.

Nakon Bormija 2012. bila mu je to tek druga spustaška pobjeda, ali se može pohvaliti da je osvojio dva najteža spusta na svijetu (Bormio i Kitzbűhel). Trećeplasirani Bode Miller bio je dugo vodeći, a kada su ga drugoplasirani Svindal i pobjednik Reichelt pogurivali naniže, poljupcima bi ga tješila supruga Morgan, odbojkašica i profesionalni model. Za razliku od Ivice Kostelića koji se odmarao za današnju superkombinanciju (superveleslalom u 10.15, a slalom u 15.15), Natko Zrnčić Dim je na slavnom “Streifu” nastupio i osvojio 33. mjesto (baš kao i u Wengenu), a nedostajalo samo 15 stotinki da uđe u osvajače bodova:

– Bilo je grbavo, kao i svaki puta ovdje, i čini se da ova promijenjena staza nije olakšala. U superveleslalomu želim u 30 tako da potom mogu u slalomu po gasu – kaže Natko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije