Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski bogataš Dmitrij Železnjak predstavio Akvintu na glamuroznoj zabavi

Splitska elita na votka-partyju

lje-vot-txt.jpg
import
02.09.2006.
u 15:42

Votka Akvinta, proizvodnju koje je ruski gospodarstvenik Dmitrij Železnjak pokrenuo u Imotskom, predstavljena je u Splitu, na gala partyju pred Galerijom Meštrović. Je li to zbog Maksima Mrvice i Bjorn Againa, najveće ABBA revival-atrakcije, odlične votke koja se lijevala u potocima ili domaćina, ruskog bogataša koji ne štedi na Hajduku, splitskom HNK, a ni na veselicama, okupilo se sigurno nekoliko stotina poznatih i manje poznatih Splićana te njihovih gostiju.

Kamenim stubama prekrivenim crvenim sagom, obasjanim samo bakljama, popeli su se Hajdukovi čelnici Branko Grgić, Tomo Erceg i Fredi Fiorentini, kao i kazalištarci Milan Štrljić i Petar Selem. Bili su tu i košarkaši Petar Skansi, Željko Jerkov i Dino Rađa sa suprugom Viktorijom. Naravno, došli su i Tonči i Vjekoslava Huljić, kao i Petar Grašo. U šarenu društvu zatekao se i akademik Miroslav Radman, a zahvaljujući Vladimiru Kraljeviću, nije nedostajalo ni misica. Naravno, tu je bila i splitska politička elita predvođena gradonačelnikom Zvonimirom Puljićem.

– Idemo piti! – pozvao je Železnjak ugledno mnoštvo koje je prije toga počastio bogatim švedskim stolom. Sudeći po redovima oko šankova, Akvinta se kušala na sve načine: čista i ohlađena, s ledom i limunom te u koktelima.

Želite prijaviti greške?