Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL U SOLUNU

Ovaj poraz je sramota, utakmica nije dobro pripremljena. Jakirovićev status opet je upitan

14.03.2024.
u 22:58

Puno je već vode proteklo ispod savskih mostova otkako su plavi bili ‘kanta za napucavanje’, klub na kojem su europski klubovi popravljali statistiku, no večeršnji rezultat sugerira da se Dinamo vratio na te loše postavke.

Ključne riječi

Komentara 31

MI
miliša
23:41 14.03.2024.

Ništa mi više nije jasno... Jakirović do jučer neupitan... puno povjerenje... itd. itd. i vidi sad opet, Jakoirovićev status upitan???

VI
Vik
00:32 15.03.2024.

Ovaj sto je izumio ovu boju dresova treba mu dati nogu u guzicu od igraca napravio pink curice Jovanovic i Milanovic unistavaju Dinamo sve malo pomalo

MI
miliša
23:43 14.03.2024.

Bio sam jasan neki dan nakon one lakrdije od izbora u Dinamu... uopće nije do Zajeca on je neupitna kvaliteta... ali cijela ta priča oko izbora bojim se da je hod Dinama prema dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije