Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINAC

Aguero se vraća u reprezentaciju, ali u novoj ulozi

FC Barcelona - Sergio Aguero Press Conference
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
22.02.2022.
u 14:00

Aguero je za reprezentaciju Argentine odigrao 101 utakmicu i zabio je 41 gol. Sa reprezentacijom je bio na tri svjetska prvenstva, a prošle godine je s nacionalnom momčadi osvojio Copa Americu, prvi veliki trofej za Argentince nakon 28 godina

Bivši argentinski napadač Sergio Aguero (33) izjavio je da bi mogao biti dio argentinske delegacije s pozadinskom ulogom na SP u Kataru ove godine. To je kazao nakon sastanka sa predsjednikom Argentinskog nogometnog saveza Claudiom Tapiom održanog u ponedjeljak.

"Još moramo odlučiti koja bi bila moja uloga. Želio bih provoditi vrijeme s igračima jer se sa svima dobro slažem. Želio bi bih biti blizu njih, zabavljati se i pronaći način da pomognem reprezentaciji", izjavio Aguero, koji je u prosincu okončao karijeru zbog srčanih problema.

Aguero je za reprezentaciju Argentine odigrao 101 utakmicu i zabio je 41 gol. Sa reprezentacijom je bio na tri svjetska prvenstva, a prošle godine je s nacionalnom momčadi osvojio Copa Americu, prvi veliki trofej za Argentince nakon 28 godina.

 U 18 godina dugoj karijeri zabio je više od 400 golova, a najdublji trag ostavio je u Manchester Cityju za kojeg je u deset sezona odigrao 390 utakmica i postigao 260 pogodaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije