Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DRUGOG KIKSA

ANKETA Kraj bijelog sna? Hajduk drastično pao na kladionicama, Dinamo je novi-stari favorit

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
18.09.2023.
u 08:49

Dinamov koeficijent za obranu naslova nakon utakmica 8. kola jest na 1,35, odnosno plavi imaju 74 posto šanse da osvoje naslov prvaka Hrvatske. Hajdukov je koeficijent pak otišao na 4,00 (25 posto)

Od petka do nedjelje igralo se 8. kolo HNL-a. Na domaćim travnjacima podijeljeni su važni bodovi koji su bitno promijenili sliku ljestvice. Dinamo je pobjedom nad Slaven Belupom uhvatio korak za Hajdukom i došao na samo dva boda razmaka. Bijeli su  upisali još jedan iznenađujući poraz.

Ovoga puta izgubili su od Gorice i pokazali kako poraz od Istre nije bio tek slučajni prekid u do tada savršenom nizu. Izvrsnu sezonu nastavila je Gorica koja je izbila na četvrto mjesto ljestvice, ispred Osijeka. Rijeka je odigrala dobru partiju s Osijekom na svome stadionu Rujevica. Imali su priliku pokazati sposobnosti I vrijednost Marka Pjace.

GALERIJA Šokantna završnica! Hajduk imao 1:0 do 86. minute pa sve prosuo

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Sve navedeno prouzročilo je i velike promjene na kladionicama. Dinamov koeficijent za obranu naslova trenutačno je 1,35, odnosno ima 74 posto šanse da osvoji naslov prvaka Hrvatske. Hajdukov je koeficijent pak otišao na 4,00 (25 posto).

Taj je koeficijent viši nego uoči početka prvenstva. Skok je time drastičniji uzme li se u obzir da je prije Istre klub s Poljuda bio izjednačen s Dinamom na 1,90. Rijeka i Osijek još uvijek su blizu koeficijentu 8,00 (12,5 posto).

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Komentara 7

DU
Deleted user
09:10 18.09.2023.

Nikad slabiji Dinamo, a Ajdug opet neće biti prvak...

TR
Trnjan
09:27 18.09.2023.

Opet ukralo pokralo

DE
Dex
10:35 18.09.2023.

Štico vrime je ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije