REAGIRALA NA OPTUŽBE

Blanka: Ne osuđujem ljude ostalih seksualnih orijentacija

Blanka Vlašić tenisice (1)
Zeljko Lukunic/PIXSELL
21.05.2013.
u 23:16

Blanka je prijavljena svom glavnom sponzoru Adidasu koji promiče toleranciju te je zatraženo da raskine suradnju s njom

Blanku Vlašić zbog njene podrške građanskoj inicijativi "U ime obitelji" zasad nepoznata osoba prijavila je njenim velikim sponzorima Podravki i Lidlu, koji se ističu kao društveno odgovorni, te posebice Adidasu. Taj sportski brend promiče jednakost te ne trpi diskriminaciju ni na kakvoj razini pa je u prijavi zatraženo da raskine suradnju s našom visašicom, koja je poruku podrške snimila u Adidasovoj trenirci. Njihov odgovor se čeka, a Blanka je reagirala:

– Ne dijelim ljude prema boji kože, socijalnom statusu, ne osuđujem one različitih seksualnih orijentacija, vjera...  Ali, za mene je osobno brak zajednica između muškarca i žene. Poštujem svačije mišljenje i  želim vjerovati da svi ljudi mogu živjeti u miru i razumijevanju jedni za druge.

>> Blanka se vraća u New Yorku: Ovo je drugo poluvrijeme moje karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije