Tata Joško:

Nema Blanke, nema skokova preko 2 m: To je dokaz koliko je dobra

blanka vlašić (1)
Pixsell
15.06.2013.
u 09:31

– Dogodi se loš dan, no nema panike, bitno je da Blanku više ništa ne boli, da polako ulazi u ritam natjecanja

Blanka Vlašić nije na mitingu Dijamantne lige u Oslu bila tek peta zbog ozljede.

– Dogodi se loš dan, no nema panike, bitno je da Blanku više ništa ne boli, da polako ulazi u ritam natjecanja. Pa nije nastupala 21 mjesec! Treba čestitati svakome tko se uspije vratiti na vrhunsku razinu nakon takve stanke - rekao je Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

Samo je Čičerova ove sezone preskočila dva metra. Cijele prošle sezone bilo ih je 18. U vrijeme Blankine dominacije 2007. vidjeli smo 34, a godinu dana kasnije čak 40 skokova preko dva metra. Od tih 40, Blankinih je bilo 17.

– To je samo dokaz koliko je bila dobra u godinama dominacije – istaknuo je Joško Vlašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije