Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDE IDEJE

Barišić i Hanžel žele izazvati velike nerede u Maksimiru!? Evo koji opasan plan stoji iza toga...

Zagreb: GNK Dinamo uz novog glavnog sponzora Lana grupu predstavio i nova igra?ka poja?anja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
10.03.2024.
u 09:00

Hanžel tvrdi da trojac s liste 35 nije smio podržati Zajeca! Gospodo, ovo su demokratski, a ne unaprijed definirani, diktatorski izbori! Pa po vašem tumačenju glasovanje nije ni potrebno, već je Barišić pobjednik unaprijed!

Kao bomba odjeknuo je dokument kojeg smo dobili sinoć iza ponoći, a na kojem Nikola Hanžel, član Izvršnog odbora Dinama i desna ruka Mirka Barišića, danas za 11 sati saziva izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora Dinama, a sve kako bi sjevernokorejskim načinom odlučivanja iz skupštine izbacio trojicu predstavnika liste 35 koji su glas na današnjim predsjedničkim izborima dati Velimiru Zajecu. Mnogi su u nevjerici čitali Hanželove razloge zbog kojih tvrdi da Lovro Maržić, Hrvoje Balen i Janko Gogolja moraju ostati bez mjesta u skupštini, odnosno da im se ta mjesta na koja su izabrani moraju oduzeti! Hanžel tvrdi da je spomenuti trojac prekršio načelo cjelovitosti liste, odnosno po njemu svih 35 izabranih moraju glasati isključivo za Barišića.

Odmah smo kontaktirali i neke pravnike koji nam tvrde da su Hanželove tvrdnje sulude, čak i smiješne, te da mu ovakav način izbacivanja ljudi iz skupštine sigurno ne može proći. Naime, objašnjavaju nam, po Hanželovoj teoriji današnji predsjednički izbori uopće ne bi bili ni potrebni, jer bi se unaprijed znalo da cijela lista 35 glasa za Barišića, a lista 25 za Zajeca.

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

Pročitali smo i detaljno cijeli Statut Dinama, te zaključili da Hanželove tvrdnje Statut ne potkrpljuje niti jedinim slovom!

Naivci će pomisliti da se Hanžel grubo preračunao u (ne)doživljaju demokracije, no bolje upućeni tvrde nam da je i sam Hanžel svjestan kako mu ovaj apel pravno ne može proći, ali želi izazvati nešto drugo, vrlo, vrlo opasno.

VEZANI ČLANCI:

"Želi iziritirati Bad Blue Boyse koji će baš u to vrijeme, kada je Hanžel sazvao izvanredni Izvršni odbor, već biti pod zapadnom tribinom maksimirskog stadiona. I sad zamislite što se može dogoditi uslijed tih vrućih navijačkih glava kada vide kako pored njih na stadion dolazi Nikola Hanžel. Mislim da je namjera Hanžela baš da izazove nerede, u ovoj situaciji kada je shvatio da više nema većinu ostalo mu je jedino to da navijače prikaže kao uličare", objasnio nam je dobri poznavatelj i dugogodišnji član Dinamovih struktura.

Nadamo se da Hanžel ipak nema takvu ideju, no navijači moraju biti na oprezu, ne smiju se dati isprovocirati u trenucima kada je Dinamo nadomak demokratizacije. Ostane li u ovakvim okvirima demokracije za koje se zalaže Hanžel, Dinamu slijedi povratak u Mamićeva vremena jednoumlja.

GALERIJA Početak proljeća u Dinamu: Lista Velimira Zajca pobijedila u izborima za skupštinu!

Zagreb: GNK Dinamo uz novog glavnog sponzora Lana grupu predstavio i nova igra?ka poja?anja
1/18

Komentara 15

CR
crocro
09:31 10.03.2024.

Da li su taj tip Hanžel i Barišić slijepci pa ne vide kolika je razlika u glasovima potpore Zajecu u odnosu na Barišića, blizu desetorostruko u korist Zajeca. A oni i dalje tvrdoglavo se bore za vlast. Gdje im je sram, da li ga imaju, koliko im je debeo obraz. Samo kada vide razliku u potpori Zajecu, trebali su reći: "Bravo zeko, želimo ti puno uspjeha u vođenju našega Dinama, mi nemamo više što tražiti uz vama toliku podršku javnosti". Tako bi ispali gospoda i ponosno uzdignute glave išetali na Maksimirsku cestu i otputovali u povijest. A ovako ispada da ih treba primiti za ruke i noge te izbaciti na Maksimirsku cestu, kao što to rade izbacivači iz noćnih klubova. Pitanje svih pitanja je, gdje im je moral, imaju li srama pred toliko naroda koji prati ovaj sramotni izbor predsjednika. Kako mogu gledati ljudima u oči dok se bore za "sisu" Dinama a u anketama vide da ih nitko ne želi biti blizu Dinama.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:14 10.03.2024.

Ova zadnja rečenica je ipak ogoljavajuća. Da se nešto "vraća u vrijeme mamićeva jednoumlja" ???? Mamić je nekada vodio Dinamo u najveće uspjehe dinamove povjesti i napravio od Dinama u najuspješniji klub južno i istočno od Bayern Münchena. Od nordijskihh zemalja, Poljske, Češke, Slovačke, Austrije, Ukrajine, Bugarske, Rumunije, Rusije i ostale siće niti jedan klub Dinamu nije bio ravnopravan. Sada se ta vremena proglašavaju kao nedemokratično jednoumlje i uzajamno se podmeće se protivniku kao nešto negativno. 😵‍💫🔨

JO
JovanC
09:16 10.03.2024.

Stari ud...ki kadar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije