Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZELI SAMO BOD

Bayern opet kiksao: Kriza njemačkog velikana ne prestaje, senzacija Europe još bliže tituli prvaka

REUTERS/Kai Pfaffenbach
01.03.2024.
u 22:48

Računica je sada poprilično jasna. Dobije li Leverkusen u nedjelju, imat će 10 bodova prednosti, isto toliko kola prije kraja Bundeslige

Novo kolo njemačkog nogometnog prvenstva - novi kiks Bayerna. Neće više biti njihov trener od ljeta, ali niti ta objava Thomasa Tuchela nije pomogla Bavarcima da se dokopaju važne pobjede na gostovanju kod Freiburga, trenutno devetoplasirane momčadi Bundeslige. Ne ide, pa ne ide...

A to znači da Bayer Leverkusen koji u nedjelju igra u gostima kod Kölna, momčadi koja se bori za ostanak u ligi, može pobjeći na velikih, nestvarnih plus deset. Dobije li momčad Xabija Alonsa, deset kola prije kraja imat će deset bodova prednosti nad aktualnim prvacima.

Već u 12. minuti Freiburg je poveo golom Guntera iz sjajnog udarca s dvadesetak metara. Na poluvrijeme se ipak otišlo u egalu, budući da je Mathys Tel u 35. minuti strahovitim udarcem s ruba kaznenog prostora izjednačio na 1:1.

Bayern je i preokrenuo rezultat golom Musiale u 75. minuti, ali to nije bio kraj. Lucas Holer u 87. minuti volejem para mrežu Manuela Neuera za konačnih 2:2.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
10:45 02.03.2024.

i oni su postali kmečavci s juga

Avatar Seurat
Seurat
23:44 01.03.2024.

Ko im kriv kad nisu instalirali Marića i "neutralnu sudačku komisiju" 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije