Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme Dinama

Bišćanov Dinamo večeras ima prvi ispit, evo gdje gledati sraz s Koprom

Trening nogometaša GNK Dinamo na pripremama u Sloveniji
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/4
29.06.2023.
u 07:58

Nakon utakmice protiv Kopra slijede CSKA Sofija 1948 i Sparta Prag

Nakon gostovanja u Dugom Selu nogometaši Dinama danas imaju novi ispit, prvi na pripremama u Sloveniji. U Brdo kod Kranja plavi su otputovali u ponedjeljak i odigrat će tri utakmice, nakon Kopra slijede CSKA Sofija 1948 i Sparta Prag.

Dinamo i Koper igrat će danas od 18 sati uz izravni prijenos na Maxsportu.

Dinamo će danas dobiti i pojačanja, plavima se priključuju Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec, Bruno Petković, Stefan Ristovski, Luka Menalo i Sadegh Moharrami, no ne vjerujemo da će ih Bišćan koristiti u današnjem susretu, ali mogao bi u ponedjeljak 3. srpnja kad Dinamo igra protiv bugarskog kluba.

U Sloveniji još uvijek nema ni Marka Bulata, Maura Perkovića i Martina Baturine, koji su s U-21 reprezentacijom nastupali na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj. 

Povratak momčadi u Zagreb na rasporedu je 7. srpnja.

>> Tura po Pampasu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije