Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uvijek neodigrana...

Bizarno! Pet puta zakazivali utakmicu, a evo zašto se opet nije odigrala

18.03.2022.
u 16:18

Prva četiri puta utakmicu je odgađala pandemija COVID-19, a prekjučer kvar na semaforu

Iz hrvatske ženske košarke, i to iz elitne Premijer lige, dolazi nesvakidašnja, čak i bizarna vijest.

Prekjučer se na riječkoj Kozali trebala odigrati čak pet puta zakazivana zaostala utakmica 11. kola Premijer ženske lige Hrvatske između FSV-a i Pule Moviter, ali ni ovoga puta nije se odigrala. Sada slijedi zakazivanje šestog termina da se konačno odigra, naravno, ako opet ne dođe do sličnih problema.

Kad je korona popustila, kad je zdravstveni bilten u obje ekipe bio zadovoljavajući i košarkašice su mogle igrati utakmicu, jučer su je zaustavili tehnički razlozi. Naime, košarkašice obiju ekipa pojavile su se na parketu sportske dvorane na Kozali, ali se utakmica pred sam početak morala otkazati zbog kvara, odnosno tehničkih problema s glavnim semaforom i uređajem za mjerenje 14 i 24 sekunde.

Mada mnogi u šali komentiraju da je utakmica kao “ukleta”, slijedi šesto zakazivanje termina i nadamo se – konačno odigravanje. Valjda će se koševi dati normalno spustiti i valjda će sve štimati i sa semaforom i uređajem za mjerenje vremena.

Inače, prvotno se utakmica trebala odigrati 18. prosinca, a nije odigrana iako je od tada prošlo točno tri mjeseca.

Nadamo se da će biti – šesta sreća. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije