Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U LIVERPOOLU

Bomba iz Engleske! Jurgen Klopp objavio da napušta Liverpool: 'Počeo sam gubiti energiju'

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Liverpool
Matthew Childs/REUTERS
26.01.2024.
u 12:17

Nijemac će tako na klupi kluba s Anfielda provesti nešto manje od devet godina, tijekom kojih je osvojio sve moguće trofeje

Engleski velikan Liverpool služeno je objavio da će Jürgen Klopp, jedan od najuspješnijih trenera u povijesti tog kluba, na kraju sezone odstupiti s mjesta menadžera. Nijemac će tako na klupi kluba s Anfielda provesti nešto manje od devet godina, u kojima je osvojio sve moguće trofeje. 

GALERIJA Klopp odlazi iz Liverpoola na kraju sezone

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Liverpool
1/7

– Mogu razumjeti da je to šok za mnoge ljude u ovom trenutku, kada to čujete prvi put, ali mogu to objasniti – ili barem pokušati objasniti. Volim apsolutno sve u vezi s ovim klubom, volim sve u vezi s gradom, volim sve u vezi s našim navijačima, volim momčad, volim osoblje. Volim sve. Ali to što donosim ovu odluku pokazuje vam da sam uvjeren da je moram donijeti – rekao je Klopp u obraćanju javnosti.

– Kako da to kažem, ja sam na izmaku snaga, ponestaje mi energije. Sada nemam problema, očito, znao sam već dulje da ću to morati objaviti u jednom trenutku, ali sada sam sasvim dobro. Međutim, znam da ne mogu raditi posao opet, i opet, i opet, i opet. Nakon vremena koje smo proveli zajedno i nakon svega što smo prošli zajedno, raslo je poštovanje prema vama, ljubav prema vama i najmanje što vam dugujem je istina – ovo je istina – zaključio je Nijemac. 

VEZANI ČLANCI:

Klopp je u devet godina osvojio Ligu prvaka, FA kup, Liga kup, a navijači će posebno pamtiti 2020. godinu kada je Liverpool osvojio Premiership, prvi put nakon 30 godina čekanja. 

VIDEO Liverpool objavio snimku na kojoj se Klopp oprašta od svojeg kluba i objašnjava razloge odlaska

Komentara 2

NE
Nemanadimak
18:02 26.01.2024.

Sa 56 rano je za mirovinu tak da vjerojatno ima neku dobru ponudu. Moze to biti Barca koja muku muci sa trenerima ili ELF. Vidjecemo uskoro. U svakom slucaju jako dobar trener koji zna izvuci maximum iz momcadi nakon kojega uvijek dolazi pad i zasicenje ali uvijek je znao nakon pada iznova podici momcad. Nek mu je sa srecom i Barca bi bila dobar izbor za njega. Ima prvenstvo u Njemackoj, Engleskoj treba mu jos u Spanjolskoj a mozda ugrabi i ligu prvaka.

Avatar southman
southman
12:37 26.01.2024.

Što reći na ovo. Kao navijač Liverpoola od djetinjstva samo se mogu nadati da će otići sa titulom prvaka. Na samom vrhuncu. U 21. st. Liverpool nikada nije i nikada neće imati takvog karizmatičnog i omiljenog trenera. Nema sumnje da će taj rastanak biti malo je reći emotivan. Nadam se da ide na klupu Elfa a ne u Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije