Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PELE

Brazilska nogometna legenda završila u bolnici zbog raka, zabrinutoj javnosti obratila se njegova kćer

FILE PHOTO: Brazilian soccer great Pele attends a news conference in 2014 to present the FiFA World Cup global "Trophy Tour" in Paris
GONZALO FUENTES/REUTERS
30.11.2022.
u 16:44

ESPN Brasil izvijestio je da Pele ima problema sa srcem i da je njegovo medicinsko osoblje pokazalo zabrinutost da njegova kemoterapija nije dala očekivane rezultate.

Brazilska nogometna legenda Pele hospitaliziran je jer se bori s rakom, objavila je njegova kći u srijedu na društvenim mrežama, dodajući da "nije riječ o iznenađenju ili hitnom slučaju".

Objava Kely Nascimento na Instagramu uslijedila je nakon što je ESPN Brasil izvijestio da je Pele primljen u bolnicu Albert Einstein s "oteklinama" i da je podvrgnut nekoliko testova za dublju procjenu njegovih zdravstvenih problema.

"Puno uzbuna u medijima danas u vezi sa zdravljem mog oca. On je u bolnici i regulira lijekove", napisala je Nascimento. "Nije hitan slučaj ili neko strašno stanje."

Ovom 82-godišnjaku je u rujnu 2021. godine uklonjen tumor iz debelog crijeva i od tada redovito dolazi u bolnicu na liječenje.

ESPN Brasil izvijestio je da Pele ima problema sa srcem i da je njegovo medicinsko osoblje pokazalo zabrinutost da njegova kemoterapija nije dala očekivane rezultate.

Peleov menadžer i bolnica Albert Einstein nisu odmah odgovorili na zahtjeve za komentar.

Ključne riječi

Komentara 2

KP
Karlovacko pivo
17:21 30.11.2022.

U današnje vrijeme se samo žuri tko će šta prije objaviti ja osobno bih potpisao ugovor do 80 godina života ali je nemoguće a ovaj čovjek je prešao 80 i bori se sa teškom bolesti svaka mu čast bio jee i ostat će legenda a tako i naš Ćirooo bio i ostat će legenda pa kome se sviđa kome ne

TE
Templo
17:09 30.11.2022.

Najbolji od najboljih ikada! Bori se legendo! Nije jos vrijeme.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije