Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALIZIRAN TRANSFER

Brbićev posjet Londonu uspio! Sven Goran-Eriksson kupio Kouassija

Jean Kouassi
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
13.02.2015.
u 16:38

Hajduku pripada 1,6 milijuna eura od posla vrijednog 2,5 milijuna eura.

Jean Evrard Kouassi (20) karijeru će nastaviti u Kini, točnije u Shanghaiu SIPG, koji vodi proslavljeni švedski trener Sven-Goran Eriksson, piše Goal.com.

Bjelokošćanski napadač tako nakon dvije godine napušta Hajduk, koji će od transfera dobiti 1,6 milijuna eura, a cijeli posao vrijedan je 2,5 milijuna eura. Navodno bi umjesto njega u splitski klub trebao stići 23-godišnji Ruslan Gurbanov iz Neftčija, ali pitanje je mogu li njegove kvalitete nadomjestiti Kouassijeve.

Predsjednik Marin Brbić transfer je dogovorio u Londonu, no Kouassi neće karijeru nastaviti u Guangzhouu kako se isprva nagađalo.

>> Doznajte zašto Hajduk dijeli zaradu od transfera s igračima, a Dinamo ne

Komentara 21

Avatar CVARCI-KULEN-SLANINA
CVARCI-KULEN-SLANINA
16:58 13.02.2015.

eeeee Brbicu,Pavasovicu,Islamovicu i druge neznalice idite na obuku kod Maminja blesavci.Kvasinu bi Maminjo kao od sale za 10-tak milioncica prodao a Susica ha ha ha smijesno mi je pisati samo se cudim narodu u Dalmaciji da vas ne pljuju i zasto sute.Idite iz Hajduka a ti Maminjo smiluj se i posalji im nekog za trenera da nbace na Reju i ovo malo zarade jer ce ih zabar ostaviti cim dobije bolju ponudu.MAMICU POMOZI HAJDUKU

RI
ribar110
16:46 13.02.2015.

Neka mu Benko posudi novce za avionsku kartu

KU
kublajkhan
17:11 13.02.2015.

zaradu? hajduk? hahahaha dva nespojiva pojma spojio je vrli novinar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije