Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITIO KUSTIĆA

Bruno Marić: Ispričavam se navijačima, ja sam kriv. Loše smo analizirali situaciju kod penala Hajduka

Zagreb: Bruno Mari?, instruktor za VAR tehnologiju
Josip Regovic/PIXSELL
17.10.2022.
u 20:10

Marić se ispričao hrvatskim klubovima i prihvatio odgovornost za očajnu formu naših djeljitelja pravde.

Sudačke procjene, i to loše, obilježile su proteklo kolo hrvatskog nogometnog prvenstva. 

Svi su svjesni kako nam suci nisu položili ispit, puno prigovora imaju iz Gorice nakon suđenja Darija Bela, spominje se i suđenje Kolarića na utakmici Dinama i Varaždina. 

A nije se proslavio niti Goran Pečarić u utakmicu Osijeka i Istre 1961, podijelio je hrpu žutih kartona, neki od njih nisu morali ni biti, a previdio je očigledan crveni karton, imao je sreće da ga je spasio VAR. 

- Nažalost, hrvatska javnost je mogla vidjeti kako suci nisu u osobitoj formi tijekom nekoliko kola. Skupilo se dosta toga pa je i dojam lošiji nego što uistinu jest. Ja sam odgovoran za sve ono sto se događa sa suđenjem u hrvatskom nogometu, savez i predsjednik Marijan Kustić su nam dali punu podršku, ali njih sada treba izuzeti u potpunosti. Na utakmici Gorice i Hajduka nismo dobro analizirali da je prije kaznenog udaraca postojao mogući prekršaj. Siguran sam da to nije situacija u koja se dosuđuju penali uz VAR intervenciju što je dodatno isfrustriralo Goricu. Kazneni udarac nije iskorišten, ali crveni karton je ostavio bez momčad bez jednog igrača i doveo suce u nepovoljan položaj. -  izjavio je Bruno Marić za Dnevnik HRT-a.

09.07.2022., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica Superkupa izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. Sudac Igor Pajac. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Preferiram odluke na terenu i to je ono što mi želimo, očekujem da će sudački tim odraditi dobar posao na Poljudu na utakmici Hajduka i Dinama. Suci su adekvatni za taj dvoboj i nadam se da neću imati briga kako ću analizirati suđenje, nego da ćemo pričati o dobrim potezima bijele i plave momčadi. - zaključio je šef hrvatskih sudaca.

Podsjetimo, glavi sudac će biti Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. 

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Komentara 19

Avatar VelikaGlava
VelikaGlava
21:11 17.10.2022.

Šta to znači "preuzimam odgovornost"? Jel podnio ostavku?

Avatar Mario1000
Mario1000
21:26 17.10.2022.

Banda lopovska ovje samo početak Kusticeve vladavine, strasnisu

BE
Berri
21:26 17.10.2022.

"Preuzimam odgovornost" je floskula! To je kao kada treneru momčad izgubi 4 utakmice zaredom, pa onda krene sa tim političkim bezvezarijama. Odgovornost je na Marijanu Kustiću koji mora preuzeti odgovornost i smijeniti Brunu Marića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije