Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENTNI DERBI

Damir Mišković poručio: Neću doći u Dinamovu ložu, idem s Armadom na južnu tribinu!

HNK Rijeka predstavila trenera Željka Sopi?a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
25.08.2023.
u 12:14

Iako je Jakirović istaknuo da je informirao klub o ponudi Dinama, predsjednik Rijeke je ustvrdio drukčije te istaknuo da je takav odlazak "sramota za hrvatski nogomet"

Turbulentna utakmica očekuje nas ovog vikenda u HNL-u. Nakon odrađenih europskih obveza u prvim utakmicama doigravanja za Europsku, odnosno Konferencijsku ligu, Dinamo dočekuje Rijeku na Maksimiru u nedjelju od 21 sat i pet minuta.

Trenutno vlada dojam kako odnosi između klubova nisu dobri, budući da je, prema riječima predsjednika Rijeke Damira Miškovića, Dinamo u ponedjeljak Rijeci 'oteo' trenera Sergeja Jakirovića.

Iako je Jakirović istaknuo da je informirao klub o ponudi Dinama, predsjednik Rijeke je ustvrdio drukčije te istaknuo da je takav odlazak "sramota za hrvatski nogomet".

Dok je jedan dio nogometne javnosti stao uz Miškovića, drugi tvrdi kako je čelni čovjek Rijeke sve znao te se samo izjavama želi dodvoriti navijačima. No, čelni čovjek Rijeke nije stao samo na izjavama uoči predstojećeg derbija u Zagrebu.

- Neću u maksimirsku ložu! Idem s navijačima na južnu tribinu, ne samo ja, nego cijela Uprava - rekao je predsjednik Rijeke na konferenciji za medije uoči utakmice.

- Mi smo veliki klub, Željko Sopić je veliki trener i očekujem da ćemo zajedno nastaviti s uspjesima kao do sada. Svaki put se naježim, cijeli grad se digao na noge i stoji iza nas. U Lilleu smo pokazali srce, a morali smo im malo dati nade da nas pobijede - kaže Mišković.

- Ova godina je iznenađujuća, baš sam iznenađen tom atmosferom, i to je prirodno, nije namješteno ništa, nismo slali neke letke i upute da svi moraju voljeti Rijeku, baš sam sretan i ponosan - dodao je čelni čovjek Rijeke.

Ekspresno je pronađena zamjena za Jakirovića. Za Rijeku će baš protiv Dinama na klupi debitirati Željko Sopić, dosadašnji trener Gorice koji je bio u francuskoj na gostujućem porazu Rijeke protiv Lillea (2:1), no momčad su vodili sportski direktor Darko Raić-Sudar te legenda kluba Radomir Đalović.

- Zabrana razmišljanja o Lilleu, sada je samo Dinamo u mislim protiv mog prijatelja Jakirovića, idemo tamo po bod ili sva tri - istaknuo je Željko Sopić.

25.08.2023., Rijeka - U Press centru stadiona na Rujevici HNK Rijeka predstavlia je novog trenera Zeljka Sopica u drustvu predsjednika Damira Miskovica i clana uprave Nikole Ivanisa. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

Komentara 21

L9
Level 9
12:47 25.08.2023.

a krađu trenera Gorice od strane Rijeke nećeš komentirati miškoviću? ovakvi kao on raspiruju mržnju među navijačima, a kad padnu glave onda se prave da nemaju veze s time! dođe li do bilo kakvog izgreda, on treba prvi odgovarati!

TS
tsomething
12:43 25.08.2023.

Brzo treba sagraditi kavez na juznoj tribini tako da se osjeca ko njegovi gosti na Kantridi.

VO
Voksratio
12:44 25.08.2023.

Hoće li iz Zrinskog i Velike Gorice doći u Rijekinu ložu? To je bilo korektno??? Koga briga gdje ćeš sjediti, možda da odeš u maksimirsku šumu pored majmuna u hladovini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije