Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER LJETA

Dani Olmo nadomak transfera karijere? Španjolci najavljuju: 'Ponuda će doći, ali postoji problem'

Zagreb: Dani Olmo u zračnoj luci Zagreb na odlasku za Njemačku
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
19.04.2024.
u 21:27

Barca i Dani Olmo već su godinama u kontaktu, a postalo je jasno da se Katalonci ovoga puta neće cjenkati oko ovoga posla. Mnogi tvrde da će se posao zgotoviti još prije Eura

Španjolski list Mundo Deportivo donosi ekskluzivne informacije o tome da će se Dani Olmo (25) od sljedećeg ljeta vjerojatno nogometom baviti u dresu Barcelone. Vijest je to koja nema još nikakvu vrstu službene, ali iza svega se "valja" nešto veliko. Potvrdio je to Ferran Martinez, kroničar Barce za spomenuti španjolski medij. Olmo je velika želja uprave kluba, a prvi sastanak na temu njegova transfera, odnosno povratka u Barcelonu dogodio se ove srijede.

Mundo Deportivo ističe da su u srijedu počeli pregovori s RB Leipzigom o modelima po kojima bi Olmo već na ljeto mogao preći u Barcelonu. Španjolski reprezentativac i bivši igrač Dinama s njemačkim klubom ima ugovor do ljeta 2027. godine pa je jasno da će Leipzig za njega tražiti dosta veliku odštetu.

Na sastanku vezanom za Olma bili su Deco, ključni čovjek u Barceloni za sportsku politiku i igračevi agenti, Juanma Lopez i Andy Bara te otac Miguel Olmo. Zaključci toga sastanka prošarani su pozitivnim tonovima, u Barceloni su uvjereni da će posao biti zaključen na obostrano zadovoljstvo.

Barca i Dani Olmo već su godinama u kontaktu, a postalo je jasno da se Katalonci ovoga puta neće cjenkati oko ovoga posla. Mnogi tvrde da će se posao zgotoviti još prije Eura, na kojem će Olmo biti jedan od predvodnika španjolske reprezentacije. Barceloni se ne isplati čekati kraj Eura, jer bi na njemu Olmo svojim dobrim igrama mogao privući još pokojeg zainteresiranog kupca.

Olmo u svom ugovoru s Leipzigom ima izlaznu klauzulu od 60 milijuna eura. Dakle, tko god ponudi toliko, može otpočeti pregovore oko osobnih uvjeta s igračem. Španjolski list tvrdi da će Barcelona sigurno doći s ponudom za Olma, no nisu sigurni da će to biti za 60 milijuna. Sljedeći cilj agenata je sniziti cijenu, jer poznato je da Barca ima izvjesnih financijskih poteškoća iz prošlosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije