Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nositelj portugalske igre

Deco: Portugal nije među favoritima

Deco
Reuters
26.04.2010.
u 20:38

Polako se podiže atmosfera uoči Svjetskog nogometnog prvenstva koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici, a papir govori da je jedan od favorita i Portugal.

No, tako ne misli 32-godišnji Deco, igrač koji je posljednjih godina uz Cristiana Ronalda nositelj portugalske igre.

- Ne mislim da Portugal spada u najuži krug favorita za svjetski naslov. Mnoge reprezentacije i jake generacije nisu dolazile do kraja na Svjetskim prvenstvima i teška je to misija. Nama je još teža jer se momčad prilično promijenila. Naime, u usporedbi s 2006. godinom naš je sastav doživio mnoge promjene i na ovom prvenstvu će veliki dio igrača prvi put igrati na tako velikom natjecanju. To je uvijek minus, iskustvo je neizbježno na putu prema vrhu - tvrdi Deco.

Deco je, inače, rođen u brazilskom gradu Sao Bernardo du Campu, preselio se u Portugal kao 19-godišnjak, a portugalsko je državljanstvo dobio 2002. godine.

Za portugalsku reprezentaciju je odigrao 71 utakmicu.

Portugal se, pak, nalazi u "skupini smrti", zajedno s Brazilom, Obalom Bjelokosti i Sjevernom Korejom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:09 26.04.2010.

Deco: Portugal nije među favoritima ali su veliki favoriti kockasti iz Hrvatske iako sumnjam da oni mogu postiči gol, preči centar igrališta ili čak uči na igralište u Južnoj Africi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije